Bir Siteden Mail Alma Taktikleri
-
mail atılıyoda nasıl alıncak onu bilmiyorum :)
zamanında arkidişe yasarbuyukanit@tsk.mil.tr den mail atmıştım :D baya bi tırstırmıştım :D
-
ErPecker bunu yazdı:
-----------------------------
Hocalar dün mozillaya gectim herşeyi kesfettimde şu indirme yöneticisi kafasına göre indirio herşeyi nasıl iptal etcem bunu.eskiden flashget le indirodum şimdi bişey indirrken direk firefox indiro
-----------------------------ayarlarını gözden geçir
-
ErPecker bunu yazdı:
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------ErPecker bunu yazdı:
Hocalar dün mozillaya gectim herşeyi kesfettimde şu indirme yöneticisi kafasına göre indirio herşeyi nasıl iptal etcem bunu.eskiden flashget le indirodum şimdi bişey indirrken direk firefox indiro
-----------------------------:|
-----------------------------Hoca bunun için konu acmak istemedim bilen varsa yardm etsin. mozilla cok ii ama bu problemi halledemiorum
-----------------------------bula bula benim konuyu mu buldun :P
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------ayarlarını gözden geçir
-----------------------------çok net oldu :D
-
ErPecker bunu yazdı:
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------Hoca bunun için konu acmak istemedim bilen varsa yardm etsin. mozilla cok ii ama bu problemi halledemiorum
-----------------------------Format at makinaya baştan kur :S
-
Maresca bunu yazdı:
ErPecker bunu yazdı:
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------Format at makinaya baştan kur :S
-----------------------------:| olm konu nereye gidior :D
-
hangi rapcinin ismiyle mail adresi açacak ki.Eminem in sitesinde eminem.com uzantılı mailler alabilyordun.Şimdi duruyor mu hala bilmiyorum eminem müziği bıraktı bırakalı sitesine de uğramıyorum artık hiç :S
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Hotmailde bir açık vardı istediğin domainden email alabiliyordun. Hatta ben @fbi.gov adresi ile almıştım. Mailbox'a ulaşamıyordun hata veriyordu ama msn açabiliyordun. Düzeldi mi noldu bilmiyorum.
Edit: Pufhuahf @fbi.gov adresimle hala msn'e girebiliyorum.
sende öyle bi söylemisinki sanki exploit kullanarak mail adresi almissin.
acik macik yok, istedigin emaili eger önceden reglenmemisse passport.net üzerinden msn servisi icin kaydedebilirsin.
dogrulatmadigin sürece tabiikide mailboxa ve msnde ismini degistiremezsin. -
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------mail atılıyoda nasıl alıncak onu bilmiyorum :)
zamanında arkidişe yasarbuyukanit@tsk.mil.tr den mail atmıştım :D baya bi tırstırmıştım :D
-----------------------------nptın tam anlamadım?
-
skyvalet bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------mail atılıyoda nasıl alıncak onu bilmiyorum :)
-----------------------------nptın tam anlamadım?
-----------------------------yasarbuyukanit@tsk.mil.tr
bu maille birine mail atmış :D
gogole yaz başka mail adresiyle mail atma felan çıkar herhalde :D