Bir Sitenin Bandwithi Nasıl Eritilir?
-
Bizim forum sitesine karşı uyuzluk yapan başka bir forum sitesi var..İkimizde çok küçük forumlarız ama adamlar iyice kızdırdı bizi..Bizim forumda saçma sapan konu açmalar,laf sokmalar,üyelere pm gönderip kendi forumlarına çekmeye çalışmaları çileden çıkardı artık..
Bu adamlar da bizim gibi belirli bir bandwithe sahipler ve ben bunların bwini bitirerek sitenin açılmamasını sağlamayı düşünüyorum böyle bir program,teknik vs. bilen arkdaşlar yardımcı olabilirmisiniz?Böyle bir olay varmı bilmiyorum ama bilgilendirirseniz sevinirim :)
-
ordan 100 mb ı geçmeyen bi en az 50 mb lık bi dosya bul
rapidshare a remote upload yap 100 kere 5 gb yersin ama ya 500 gb sa :|
-
shadowan bunu yazdı:
-----------------------------Bizim forum sitesine karşı uyuzluk yapan başka bir forum sitesi var..İkimizde çok küçük forumlarız ama adamlar iyice kızdırdı bizi..Bizim forumda saçma sapan konu açmalar,laf sokmalar,üyelere pm gönderip kendi forumlarına çekmeye çalışmaları çileden çıkardı artık..
Bu adamlar da bizim gibi belirli bir bandwithe sahipler ve ben bunların bwini bitirerek sitenin açılmamasını sağlamayı düşünüyorum böyle bir program,teknik vs. bilen arkdaşlar yardımcı olabilirmisiniz?Böyle bir olay varmı bilmiyorum ama bilgilendirirseniz sevinirim :)
-----------------------------hacım ben yerinde olsam oyyle bandwith ile sununla bununla ugrasmazdım.domainlerini alırdım.Geriye yaslanırdım.Kafana takmana degmez :))
-
Sk8er bunu yazdı:
-----------------------------ordan 100 mb ı geçmeyen bi en az 50 mb lık bi dosya bul
rapidshare a remote upload yap 100 kere 5 gb yersin ama ya 500 gb sa :|
-----------------------------Evet güzel söylüyosun,soracağımı da tahmin etmişsindir nasıl yapcaz bunu :)) Yok o kadar bw'i yok onların da en fazla 5-10 gb'dır eminim o konuda :)
Bir diğer seçenekte trojan yedirmeyi düşünüyorum turkojan kullanabilirim ama onun da ücretsizi herkese yakalanıyor :(
Edit:Tamam söyledğini anladım ama adamların serverda 50 mblık dosya yokki hatta dosya yok ftp'lerinde büyük boyutlu :(
-
rapidshare.com a girip yapcan orda remote upload var :|
-
sitelerinde vb kurulu ise kendi sunucularına dosya yüklüyosun ya orada en yüksek limit hangisi ise okadarlı bi dosya yükle, ondan sona paro indir o dosyayı diyelim 25 mblik dosya upload hakın var sunucuya. okadarlık yüklse ondan sonra bi dah aüyelik al bi daha yükle bi daha al bidaha yükle sonra indir dur :)
böyle bw yi eritebilirsin. başka bi yol da sanırım denyo gibi programlarla olabilir ama tam emin değilim
-
www.tahribat.com/download/bandwith.exe olması lazımdı bi ara calışıoduda...
hiç bişi yoksa en büyük boyutlu jsnin fln linki yaz ac 5 tane o sabah akşam indirir :)
Dosya ordamı değilmi bilmiom calışıomu hala onuda bilmiom...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------www.tahribat.com/download/bandwith.exe olması lazımdı bi ara calışıoduda...
hiç bişi yoksa en büyük boyutlu jsnin fln linki yaz ac 5 tane o sabah akşam indirir :)
Dosya ordamı değilmi bilmiom calışıomu hala onuda bilmiom...
-----------------------------O dosya yerindeymiş :) ama çıkan dosyada "geçerli bir win32 uygulaması değil" yazıyor çalışmadı renegade :)
Forum smf ile hazırlanmış ve 128kb'a izin veriyor dosya boyutu olarak..
-
İnternet Download Manager'de Grabber Die Bi Özellik Var Siteyi İndirebiliyorsun Onu Çalıştır Ve Defalarca İndir Siteyi
Bandwitch'den Yermi Bilmem Ama Büyük Boyutlu Dosya Yoksa En Akıllıcası Bu Olur :) -
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------
İnternet Download Manager'de Grabber Die Bi Özellik Var Siteyi İndirebiliyorsun Onu Çalıştır Ve Defalarca İndir Siteyi
Bandwitch'den Yermi Bilmem Ama Büyük Boyutlu Dosya Yoksa En Akıllıcası Bu Olur :)
-----------------------------doscum, o fazla bi şey tutmuyor ki :) ben firefox da sayfayı kaydediyorum komple öle aham şaham bişey yapmıyor.
-
Hocam Grabberin İndirdiği İndexin Kaynak Kodları Değil Komple Site :)