Bir Sitenin Sistemini Çalmak(Yapılabiliritesi?)
-
boğaziçi ün.versitesi ingilizce ödevlerinin bir kısmını (reading,listening) gibi bölümleri internetten yaptırıyor sitenin tüm sistemi çalınabilir mi çalabilen var mıdır
-
hacı git ders çalış ya :) öyle bişi yok senin veritabanlarına giriş iznin olmaz zaten bildiğim kadarıyla
-
DB giriş iznin yok. Hadi neyse açık buldun daldın bir yerden.
Adamlar anlarlarsa loglar vs. bulurlarsa başın belaya girer. (:
-
önce konuyu gizle bari öyle sor :|
-
uzak dur derim 10 yıl sonra bile anlaşılsa diplomana çökerler ve başın derde girer
-
jawsap67 bunu yazdı:
-----------------------------
uzak dur derim 10 yıl sonra bile anlaşılsa diplomana çökerler ve başın derde girer
-----------------------------ben o okulda okumuoyrum ki ben liseliyim ayrıca macım cevapları yürütmek değil (zaten kolay) sistemi almak yani şöyle denebilir net olmadan kullanmak tıpkı bir oyun oynarmış gibi onu kullanmak denebilir
-
adın Ahmet O'nunki de Zeliha'ysa misal sorulardan birini Ahmet kimi seviyor ? diye orup şıklarun hepsinide Zeliha yapmak gibi bir 14 Şubat hediyesi mi düşündün oyun oynamak gibi derken ??
-
jawsap67 bunu yazdı:
-----------------------------Sezen Aksu canlı yayında Öss sınavında kopya çekerek bir yer kazandım dedi ancak diplomasına çökmediler
-
syntr bunu yazdı:
jawsap67 bunu yazdı:
-----------------------------Sezen Aksu canlı yayında Öss sınavında kopya çekerek bir yer kazandım dedi ancak diplomasına çökmediler
-----------------------------Sezen Aksu öss de kopya çekmiş bu arkadaş üniversite sınav sorularından bahsediyor, Öss mezun olduğu üniversitenin diplomasına nasıl el koyacak?
-
bütün konuların, hep kısayoldan bişiler :)
azıcıkta zor yoldan git, ilerde ne zorluklar cıkıcak...
-
yaptım olacak