folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Bir Sitenin Yalnızca Asp Ve Php Dosyalarını Almak İstiyorum

Bir Sitenin Yalnızca Asp Ve Php Dosyalarını Almak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adilselim
    adilselim's avatar
    Erkek

ben her hangi bir sitenin yalnızca asp ve php dosyalarını almak istiyorum ama bu iki tür dışın da tüm formatları alıyor asp ve php dosyalarını alabileceğim bir site indirici program varmı ben şuan:

HTTrack Website Copier   programını ullanıyorum bu programda tüm dosya türlerini html olarak indiriyor(resim türleri  hariç)

Çocukken her gece tanrıya bana bi bisiklet vermesi içn dua ederdim daha sonra tanrının çalışma sitilinin bu olmadığını fark ettim ve ertesi gün kendime bir bisiklet çaldım, o günden beri hergece tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ediyorum. Al Capone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

alamazsin

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BYCEZA
    BYCEZA's avatar
    Erkek
    EFET ALAMAZSİN /ÇÜNKÜ VERMEZLER..:)

Hani Diyorduk ya Reis Alayına İsyan İsyan..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adilselim
    adilselim's avatar
    Erkek

EFET ALAMAZSİN /ÇÜNKÜ VERMEZLER..:) diyen

arkadaşlar komik olmayın zaten vermediklerinden dolayı kendim almaya çalışıyorum .kimse beceremiyormu şimdi sadece asp dosyalarını almayı. bilen biri yardım  etsin

Çocukken her gece tanrıya bana bi bisiklet vermesi içn dua ederdim daha sonra tanrının çalışma sitilinin bu olmadığını fark ettim ve ertesi gün kendime bir bisiklet çaldım, o günden beri hergece tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ediyorum. Al Capone
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    şimdi server-side dillerde kodlar server tarafından okunup yorumlandıgından dolayı kaynak kodu içersinde görülmez... hem adamın yazdıgı asp,php,jsp gibi dosyaların kodlarını görsen bu sefer databaside görücen hayır dbyi görünce siteyi ele geçirirsin zaten :)

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Sunucu/İstemci mimarisimini biraz bilsen alınamayacağını bilirsin. Hiçbir program servera ya da hosta girmeden sana dosyaların kaynak kodlarını vermez. Bunu fizik kanunlarına felan benzetebilirsin. Vermez çünki eğer alırsan onu sen basit bir yolla ortalıkta site kalmaz. O dosyalara ulaşmanın tek yolu servera çeşitli yollarla girmendir. Artık o senin tecrübene ve bilgine kalmış...

kendinize ayığ olunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCky_Luke
    LuCky_Luke's avatar
    Erkek
    Flashget ile alabilirsin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    vermesler  kolay kolay :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCky_Luke
    LuCky_Luke's avatar
    Erkek
    www.xx.com/deneme.asp yi alcaksan gir oraya sol üstten dosya/farkli kaydet de o şekilde almış olursun işte yahu kafayı çalıştır az veya kaynağı görüntüle.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    LuCky_Luke bunu yazdı:

www.xx.com/deneme.asp yi alcaksan gir oraya sol üstten dosya/farkli kaydet de o şekilde almış olursun işte yahu kafayı çalıştır az veya kaynağı görüntüle.

html olarak yorumlanmis halini alirsin ancak oyle...biraz sen kafani calistirmayi durdur bence bujilerin meme yapmis

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    şimdi mantıklı düşün biraz o kodlar asla kullanıcıya ulaşmıyorki :)çıktı direk html bilgisinin içine gömülüyor.....varsayalım kodları aldın o zaman dünyada güvenli site kalmaz

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
Toplam Hit: 4070 Toplam Mesaj: 13