Bir Sitenin Yalnızca Asp Ve Php Dosyalarını Almak İstiyorum
-
ben her hangi bir sitenin yalnızca asp ve php dosyalarını almak istiyorum ama bu iki tür dışın da tüm formatları alıyor asp ve php dosyalarını alabileceğim bir site indirici program varmı ben şuan:
HTTrack Website Copier programını ullanıyorum bu programda tüm dosya türlerini html olarak indiriyor(resim türleri hariç)
-
alamazsin
-
EFET ALAMAZSİN /ÇÜNKÜ VERMEZLER..:)
-
EFET ALAMAZSİN /ÇÜNKÜ VERMEZLER..:) diyen
arkadaşlar komik olmayın zaten vermediklerinden dolayı kendim almaya çalışıyorum .kimse beceremiyormu şimdi sadece asp dosyalarını almayı. bilen biri yardım etsin
-
şimdi server-side dillerde kodlar server tarafından okunup yorumlandıgından dolayı kaynak kodu içersinde görülmez... hem adamın yazdıgı asp,php,jsp gibi dosyaların kodlarını görsen bu sefer databaside görücen hayır dbyi görünce siteyi ele geçirirsin zaten :)
-
Sunucu/İstemci mimarisimini biraz bilsen alınamayacağını bilirsin. Hiçbir program servera ya da hosta girmeden sana dosyaların kaynak kodlarını vermez. Bunu fizik kanunlarına felan benzetebilirsin. Vermez çünki eğer alırsan onu sen basit bir yolla ortalıkta site kalmaz. O dosyalara ulaşmanın tek yolu servera çeşitli yollarla girmendir. Artık o senin tecrübene ve bilgine kalmış...
-
Flashget ile alabilirsin.
-
vermesler kolay kolay :)
-
www.xx.com/deneme.asp yi alcaksan gir oraya sol üstten dosya/farkli kaydet de o şekilde almış olursun işte yahu kafayı çalıştır az veya kaynağı görüntüle.
-
LuCky_Luke bunu yazdı:
www.xx.com/deneme.asp yi alcaksan gir oraya sol üstten dosya/farkli kaydet de o şekilde almış olursun işte yahu kafayı çalıştır az veya kaynağı görüntüle.
html olarak yorumlanmis halini alirsin ancak oyle...biraz sen kafani calistirmayi durdur bence bujilerin meme yapmis -
şimdi mantıklı düşün biraz o kodlar asla kullanıcıya ulaşmıyorki :)çıktı direk html bilgisinin içine gömülüyor.....varsayalım kodları aldın o zaman dünyada güvenli site kalmaz
Toplam Hit: 4070 Toplam Mesaj: 13