Bir Siteye Küçültüme(Mümkün Mü?)
-
biri için bi site yapıyordum css yi yaparken farkettim site çok büyük açılıyor footer ve header dışında toplamda 400px falan kalıyor onun için %70 %80 boyutunda göstermek için bir şey yapabilir miyim yoksa sıfırdan mı olacak
siteyi vereyim anlamasi daha kolay olur
radyogusto.com/radyogusto/index.php
lütfen içiyle dışıyla oynamayın sitenin daha ne tam bitti ne istedigin gibi oldu oynamayın lütfenn
-
Çözünürlüğe göre değişir o.Bence en güzel siteler her çözünürlükte tam sayfa açılanlar.Tahribat gibi yani.
-
hocam anlatamadım galiba sitenin resimler falan devasa olmus yapan vatandaş 1366px lik site yaptığı için 21 mb phoshop dosyası var zaten herşey çok büyük direk %70 nin al gibi bişey var mı
yoksa site senin dediğin gibi zaten hep aynı görünecek
-
Bilmem hocam ben.Birazda uplansın diye yazdım açıkçası.Bilen bir arkadaş yardım edecektir.
-
hocam container kullanman gerekiyor dışa bir açıcaksın içine öbürlerini eklicem container div de taşmaları engellicek mesela burda kısaca nasıl ortalanır site onu göstermiş
http://www.karalamalar.net/css-ile-ortalama/veya kısaca container div oluştur width sınırı ver 90% veya 95% yeterli olur sanırım çok yanlarda boşluk kalmasını istemiyorsan
-
Ccaglayan bunu yazdı
hocam container kullanman gerekiyor dışa bir açıcaksın içine öbürlerini eklicem container div de taşmaları engellicek mesela burda kısaca nasıl ortalanır site onu göstermiş
http://www.karalamalar.net/css-ile-ortalama/veya kısaca container div oluştur width sınırı ver 90% veya 95% yeterli olur sanırım çok yanlarda boşluk kalmasını istemiyorsan
hocam hocam derdim o değil sunu istiyorum ctrl+(mouse topunu ittirince) site küçlüyor ya chrome kısayolu bu digerlerini bilmiyorum . bunu sabitlemek istiyorum herkes için düz standart %70 olsun istiyorum
-
çok sağlıklı olmasa da
<div style=”zoom: 70%”></div>
böyle bişe deneyebilirsin. ayrıca table yapısından bir an önce kurtulman lazım sene 2013.
-
Hybris bunu yazdı
çok sağlıklı olmasa da
böyle bişe deneyebilirsin. ayrıca table yapısından bir an önce kurtulman lazım sene 2013.
table kullanmam normalde cok sikisinca kullayorum sonra cozumu bulsamda duzeltmiyorum ayrca ne zarar var ki ne guzel iste mis gibi oturuyor
-
siteyi baştan kodlaman gerek hocu küçültebilmek için, ilk önce photoshop dosyasını küçült image/imageSize'den istediğin ölçülere getir daha sonradan o ölçülere göre resimleri tekrardan parçala ve css'e dök..
Başka türlü yapamazsın zaten, javascriptlerle falan belki yapılabilir ama o da pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum..
-
404'ler niye hadouken çekiyor ?
şaka bir yana senin birkaç simit sarayı yemen gerek. Desen ve doku olabilecek her materyali düşün ve ayrıştır, kodlara bakmadım ama umarım o menüyü direk resim olarak çakmadınız gerçi inner glow vardı etrafında acemilik yapıp atmış olabilirsiniz, söylediğim cümleye örnek veriyorum o menünün arkaplanını desen olarak kullanın 10px boyutlarına getir direk background yap, innerglow'u css ile hallet(box-shadow).
o siteyi baştan yap, öyle kaçamak çözümler olmaz.
-
VBDream bunu yazdı
404'ler niye hadouken çekiyor ?
şaka bir yana senin birkaç simit sarayı yemen gerek. Desen ve doku olabilecek her materyali düşün ve ayrıştır, kodlara bakmadım ama umarım o menüyü direk resim olarak çakmadınız gerçi inner glow vardı etrafında acemilik yapıp atmış olabilirsiniz, söylediğim cümleye örnek veriyorum o menünün arkaplanını desen olarak kullanın 10px boyutlarına getir direk background yap, innerglow'u css ile hallet(box-shadow).
o siteyi baştan yap, öyle kaçamak çözümler olmaz.
menü den kastın anasayfa falan filan diye giden yer ise yok direk resim degil background üstüne yazı yazdım siteyi tekrar kodlamak öldürür beni ama iş başa düştüyse yapıcaz