Bir Şizofrenin Günlüğünden..
-
Yazı çok uzun okuyamadım acil şifalar dilerim,
-
şizofreni beyin kanseri diyede geçiyor çok kötü birşeydir özenilecek birşey değil.şizofreniyle ilgili çekilmiş tüm filmleri izlemişimdir izlemesi güzel bir olay tabi
-
ArkiYaN bunu yazdı:
-----------------------------şizofreni beyin kanseri diyede geçiyor çok kötü birşeydir özenilecek birşey değil.şizofreniyle ilgili çekilmiş tüm filmleri izlemişimdir izlemesi güzel bir olay tabi
-----------------------------
filmlerin isimlerini verebilirmisin hocam ? -
hepimiizn içinde bir ölü ,canlı bir de deli vardır..öyle olmasa hayatı kavrayamayız..
-
-
ArkiYaN bunu yazdı:
fight club.mr brooks.kelebek etkisi.momento.revolver.irreversible.yüksek tansiyon.secret window.kapı komşusu.he was a quiet man.the machinist.mullholland çıkmazı.kayıp otoban.kesik el.gizli pencere. şimdilik aklıma gelenler bunlar
-----------------------------ben şimdi bunlardan izlemediklerimi çıkarır indirip izlerim saol hacım ,)
-
yengem şizofren di kendisini astı şimdi kuzenimde şizofren malesef.Gerçekten özenilecek bişey değil Allah kimsenin başına vermesin.
-
ArkiYaN bunu yazdı:
fight club.mr brooks.kelebek etkisi.memento.revolver.irreversible.yüksek tansiyon.secret window.kapı komşusu.he was a quiet man.the machinist.mullholland çıkmazı.kayıp otoban.kesik el.gizli pencere. şimdilik aklıma gelenler bunlar
-----------------------------Hoca Kelebek Etkisinde Adam Günlüğündeki Yazılara Dokununca O Tarihe Gidiyordu
Şizofrenle bir alakası varmıydı ben hatırlayamadım.