Bir Soru? (Peygamber Efendimizin Mührü)
-
Ben çöpe atmayı üşünürdüm ama inanlara saygıdan bir camiiye bırakırdım.
-
Onu öpüp koklamakla puta tapmak arasında bir fark görmüorum..
Özel bir yadigar olmasıyla onu putlaştırmak anıtlaştırmak arasında ince bir çizgi var çünkü...
Doğrusu sanırım, kutsal emanetlerin barındırıldığı bir müzeye verilmesi çünkü, hem gerçekteliğinin öğrenilmesi hemde sonuc itibariyle o mühürün sadece sana değil, bütün islam dinine mensup insanlara bırakılan birşey olduğunu düşünürdüm..
Ama yapacağım şey araştırır satar köşeyi dönerdim :D -
bence peygamber efendimizin öyle bir mührü yok.benim duyduma okuduma göre o adı geçe mühür peygamber efendimizin sırtında bulunuyordu peygamberlik mührü diye geçiyor adıda...
-
yaw hun olm bende duymadım hiç ama olaki wardır napardın diyo adam
-
Bu saate kadar saklı durmuş,çıkartırsam neler olabileceğini düşünürdüm,büyük olasılıkla da ortaya çıkartmam,alakasız işlerde kullanmaya kalkarlar.Varsın yerinde dursun...
-
adres belli topkapı sarayı !!!
-
abi hiç aklınıza gelmiyo galiba bu gerçekmi sahtemi ben olsam önce arapça bilen güvenilir birine okuturum sonra baktım sahte sat abi antika diye ama manevi bir deyeri varsa saklarım o başka haaaa gerçek ise ozaman işte şeytanla aramda büyük bir savaş çıkar işte ozaman size yanıt veririm şeytanın ordusumu kuvvetli yoksa benim maneviyatımmı ama şeytan kazanırsa hacı hoca kılığına girer milleti kandırırım maneviyatım kazanırsa mukaddes emanetlere verirdim veya başka iyi bir amaç için kullanır veya nebilim abi nasıl soru bu yaaaaaa aaaaaa ama yok abi olmaz böyle birşey uğraşmayın boşuna aaaaa ama çıçıçıçıı
Toplam Hit: 3189 Toplam Mesaj: 18