Bir Sorum Olucak??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buz_mavisi
    buz_mavisi's avatar
    Erkek
    hocalar şöyle özetliyim yapmak istediğim şu ayrıntısını anlatıyım  iki pc var biri eski biri yeni eskiye 2 girişli ethernet kartı taksam ve buna neti bağlasam sonra 1 metrelik bi ağ kaplosu bulsam onunda bi ucunu o iki  girişli  kartın  boş kalan yerine takıp diğer ucunuda yeni pc ye taksam arada ağ bağlantısı olurmu demek istediğim ama kiminidiz dediğğine göre olur gibi geliyo cros olayını falan pek bilmiyom hoca şimdi öyle yapamassam 50 mtre kablo almam gerekcek çünkü modem 50 mtre uzağımda:):):) olur inş bi deniyim  ethernet kartı bulıyımda sonucu yazcam buraya:):)saolun beyler fikirleriniz için

Dur! Sus! Dinle! Kim Geliyooooorrrrr Kim Geliyoooooorrrr !..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cyberfalcon bunu yazdı:
    -----------------------------

sorry_13 bunu yazdı:
    yanlış anlamadım değilmi eternetle internet paylaşımı olabilir ama veri paylaşımının olacagını sanmam ama uzman arkiler yorumlasın yinede 

internet paylaşımı da bir çeşit veri paylaşımıdır. İnternetten gelen verileri paylaşıyorsun. Ağın ilk amacı veri paylaşımıdır.Sonradan internet paylaşımı için kullanılmaya başlandı.

eyw dostum :) bu konuda fazla bi bilgim yok ama sıkmadımda sadece bi tahmin :) 

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buz_mavisi
    buz_mavisi's avatar
    Erkek
    yok hoca ne sıkması yaw dedğinde haklısında veri paylaşımı zaten neyse  yeni buluşlara açık olalım hem:):):))

Dur! Sus! Dinle! Kim Geliyooooorrrrr Kim Geliyoooooorrrr !..
Toplam Hit: 2418 Toplam Mesaj: 14