Bir Sorunum Var
-
DjBarky bunu yazdı:
-----------------------------
tamam anladık yakışıklısın.
-----------------------------Yok dostum kesinlikle böyle bir şeyi ima etmek için açmadım konuyu.Yakışıklı falan değilim ayriyetten.Bunun tiple bir alakası yok.Bir arkadaşımıda polisler hobi olarak kullanıyorlar mesela.Bunu çevirip çevirip gbtsine bakıyorlar.50 kişi arasından bi bunu bulup kimliğine bakıyorlar.Beraber yürüyoruz,bunu çeviriyortlar gbtsine bakıp kimliğini geri veriyorlar 10 adım ilerliyoruz yine çağırıyorlar,bakıyorlar yolluyorlar daha sonra tekrar çağrıyorlar.Elemanında mülayim bir tipi var hani.
-
elin ayağın, kaşın gözün iyidir ondan olur.
-
vaay blackjack abi nerelerdesin ya, göremiyoruz seni :D
şaka bir yana, irwa ya katılıyorum, bazen kafaya takmadığımda farketmediğim şeyler kafama takınca hayatı çekilmez hale getirebiliyor.
Mesela komedi dizisi izlerken, arka fonda verilen kalabalık gülme efekti, dikkatimi çektimi artık diziyi izleyemiyorum, kafam s.kiliyo :D
-
Senin götün kalkmış kardeş hiç kusura bakma.
Ben aslında evde neşeli biri olmama rağmen dışarı adım atar atmaz -özellikle tek başınayken- ne hikmettir bilinmez
bi deli kadir havası geliyor bana, bi ciddiyet bi suratsızlıktırki sorma gitsin karşıdan bana doğru yürüyen kestiğim kızların beni geçtikten sonra koştuğunu bilirim o derce yani :)
Kısacası ben senin yerinde olmayı çok isterdim ama malesef bende çok mesafeli biriyim o yüzden millet bildiğin benden tırsıyor :/
Benim derdim daha büyük senden hacı
Ve irwa nın dediği gibi sana öyle geliyor olma ihtimali çok yüksek....
-
adama "sana öyle geliyo, bana öyle geliyo" demeyin :)
"bize de oluyor" diyin.
çocugu bunalıma sokuyosunuz ^^
-
Bauer bunu yazdı:
-----------------------------adama "sana öyle geliyo, bana öyle geliyo" demeyin :)
"bize de oluyor" diyin.
çocugu bunalıma sokuyosunuz ^^
-----------------------------
Çocuk girmiş zaten gireceği kadar baksana herşey batar olmuş vatandaşa :)
Anca böyle çıkar sen raad ol tecrübeyle sabittir ;) -
Çocuk anladı kapatın kameraları. Şaka maka bence fazla büyütüyosun irwanın dediği gibi günlük hayatta olan şeyler bunlar. Belki elin yüzün düzgündür baby face bi insansındır mülayim bi tipsindir güven verici olarak göründüğün için insanlar sana yöneliyorlardır. Kafana takma böyle şeyleri sinirlekmek yerine mutlu olman gerekir bence.
-
Gbt tipren dolayıdır yoksa durduk yere çağırmazlar mulaimgöründüğünden bakıyorlardır. Şimi bu dediğin her gün oluyormu yani her gün adres soruyorlar mı sana. Banada arada bir gelip adres soruyorlar geçen kozana gittim bir sürü insan var adam gelip bana adres sordu bende bilmiyorum kozanı mesela. Yada insanları kenine çeken bir yapın vardır o zamanan. Başkada birşey diyemiyorum.
-
30 gün evden çıkma asosyal ol bak noluyo :D
-
ulan aynısı bana oluyo özellikle adresi çok sorarlar ya birde ateş özellikle kızlar çok ateş soruyo :D onun için bi zippo aldım kullanmıyorum sigara ama sorunca yok demiyim diye az önce belediyeye gittim fatura yatırmaya 15 dk mesafe yine 2 kişi adres sordu mesela bende her seferinde bilmiyorum diyorum bildiğim halde :D.