Bir Sürü 3Gp Film - Cepte Film İzleyin
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
DeliMermi bunu yazdı:
Fight Club rardan çıkarken hata verdi
-----------------------------hacı rar şifresi istemişse konuda var.
edit : indirdim kontrol ettim. sorun yok. şifresini düzgün gir.
-----------------------------bende girdim bidaha indiriyorum o zaman
-

şifreyi yazdım açılıyor en sonunda tam bitcekken bu mesaj geliyor açılmıyor gene nalet olsun
-
DeliMermi bunu yazdı:

şifreyi yazdım açılıyor en sonunda tam bitcekken bu mesaj geliyor açılmıyor gene nalet olsun
-----------------------------kopyala yapistir yapmadan lle yazmayi denedin mi?
-
Hepsini denedim acılmıyor ve Sayfa goruntulenmıyor dıyor ?
Sadece bendemı calısmıyor ?
-
linkleir kopyalayın tarayıcıya yapıştırın, öyle yapın.
-
Youtube Xhamster Vede Bazı Sitelerden izleniyor Bellege 10-15 Mb Alıyor Rahat Çalışıyor Böyle bir Player Yada Online izleyebilecegimiz Siteler Olsa Güzel Olur.
-
serdar905 bunu yazdı:
DeliMermi bunu yazdı:

-----------------------------kopyala yapistir yapmadan lle yazmayi denedin mi?
-----------------------------evet denedim gerçekten siz açabiliyormusunuz, winrar damı sorun var acaba dedim yenisini yükledim yine olmadı, ama tabi bu süper filmi sonunda izledim nette, 5 de çarşı iznim bitiyor ve sonunda bitti, burdaki herkez izlemiş sanırım ben ilk kez izliyorum "holiganlar"da böyle süper film di
-
@delimermi hocam kontrol ettim yine sorun yok . şifresi 3gpindir.com büyük küçük harfe dikkat et.
-
FOXXLY bunu yazdı:
@delimermi hocam kontrol ettim yine sorun yok. şifresi 3gpindir.com büyük küçük harfe dikkat et.
"www." Kısmıda var dimi hocam orda var yazmışın. Aman Tanrım filminde sorun olmadı açtım, tele attım ve şimdi kulaklığı takıp izliyorum :) Filmler için teşekkürler
Edit: film bitti, core player da gece film izlemek ne kadarr güzel :D kalite o biçim izledim :D -
Süper olmuş hocam saolasın.