Bir Tahribat Çının Bilgisayarım Olması Gerek Programlar ?!
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Centinex bunu yazdı:
-----------------------------
star dowloader bence çok süper indiriyo flash get sil :D
-----------------------------Hoca flashget 1 numaradır, son versiyonu ücretsiz, üstüne Emule ve Bittorentten dosya indirmeyide aktif hale getirdi herifler, Flashgetin üstüne yoktur...
Kullan görürsün...
-----------------------------abi ben orbit kullanıyorum harbiden güzel rapidden dosyada çekebilio o süper :)
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------Hoca flashget 1 numaradır, son versiyonu ücretsiz, üstüne Emule ve Bittorentten dosya indirmeyide aktif hale getirdi herifler, Flashgetin üstüne yoktur...
Kullan görürsün...
-----------------------------abi ben orbit kullanıyorum harbiden güzel rapidden dosyada çekebilio o süper :)
-----------------------------orbit katılıyorum ciddengüzel tıkla o indirsinnn :D hepsinden güzel hepsine kayar
-
VC# indir microsoftun sitesinden...
385 MB / Sql - framework dahil...
Bu da kotanda 450 - 500 MB kaplar...
Öğrenince de computerwolf e tşk mesajı atarsın...
100KB da o azaltır kotandan..
-
naughty america indir bence genelde ben öyle yapıyorum :D
-
zaten rene yazmış lazım olacak bütün programları ama benimde kullandığım advanced windowscare v2 professionel die bi program var windows ta gereksiz dosyaları,hataları falan onarıyo güsel kullanışlı bi program.
ayrıca amk kotan varsa insan bunu program indirerek doldururmu :)
-
SilenC3 bunu yazdı:
Kullan görürsün...
ne yaptıysam rapid den dosya çekemedim orbit ile bilen bir arkadaş varsa bi zahmet rica edicem. türkçe yaptım ama yine bulamadım. -
eyvallah ....dostum