Bir Tahribat Üyesini Nasıl Tanırsınız ?
-
Sorulan cevaplara anında cevap vermeyen, düşünüp ondan sonra cevap veren birisiyse tamam tbt'dandır 60%
Ve tipinde de zaten vardır bir alimlik :)
Onun dışında ben sipiyi görünce tamam bu tbt'den demiştim..
Kapıdan girince zaten adam oranın hakimiyetini eline almış gibi giriyor :)
Bunlar herkeste vardır eminim..
Nicksiz'i görünce de öyle dedim.. Tamam bu adam tbtlı :)
Sormadım bile direk gittim tokalaştım :)
Aslında zor ama burada insanların kişiliklerini analiz edebilirsen kolaydır ama sıradan tbt'lıyı tanımak zordur gibime geliyor.. (Öylesine takılan kişileri için)
-
belli etme konusunda aynı fikirdeyim her zaman kendini belli eder tahribatçı örnek: binaya çarpan bi uçak, havaya uçurulan bi bina, bi kavga ya da bi yangın. tahribat olan her yerde bi tahribatçı çıkar :D
-
turuncu bence baya doğru sölüyo başka bi forumdan elemanın birisi (isim vermemi istemiyo) beni eklemişti Selam hacı dedi bende direkt olarak tbt denmisin die sordum ve aldığım cevap olumlu idi
-
her halinden geyiq dalga vs vs şeyi varsa direk tanırım :)
kısacası kan çekior dai
-
dersanedeyim yeni kayd oldum benden 1 hafta sonra bi çocuk kayd oldu
dedim bu çocukta var bişi şimdi herkes gittik böyle yaz kampında 15 ark felan die hikayelerini anlatıyo
bende tbt cebiti anlatıym dedim çocuk meğersem bizim criminal abinin kardeşiymiş
benm abimde admindi orda dedi üye olmasa bile kan kanı çekti
aynı şekilde cebit buluşmasında bi çobanın telefonu vardı bende nası bulcaz sizi diodm millete gel tanırsın dediler ulan harbidende girdim hemen sorciyi gördüm adam direk sonrdu tbt densin demi diye orda bi gurup vardı dedim bu tbt kesin öyleymiş
kokain bağımlısı satıcıyı tanır hesabı aramızda bağımlı satıcı ilişkisi var :)
-
ya kan çeker zaten :) tam bizim kafadansa o adam müridtir deriz:d
geyik yapmasını iyi bilir daii hocam hacı ajan vs hitap şekli
kendini belli eder ya zaten :D kaç çeker kesin hacı
-
tbtli uyeleri nasıl tanırsınız
1.Tbt uyesini 300mt uzakta görsen kan kanı çeker tanırsın
2.Tbt uyesinin asaleti yeter 1 km öteden tanırsın
3.Tbt uyesi kendini fırlmalıklarıyla heryerde beli eder -
anarshiyi seviyosa tbt dendir :D haci,hocam,dai gibi sifatlar kullaniosa tbt dir kesin a.q
soraaa.... Kan ceker,Konusmasi fln
-
verdiği karizmatik cevablardan ve yazılardan kendini belli eder helede köklü bi mürid ise rüzgarından bile belli eder kendini. :)
-
gıcını koklayarak :P