folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Bir Tasarım Üzerinde Çalışıyoruz. [Yardım]

Bir Tasarım Üzerinde Çalışıyoruz. [Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

sRcN bunu yazdı:
    -----------------------------

wordpresse uygulanır çok rahatlıkla bi kaç tema alıp bi kurcalayın olayı anlarsınız muhtemelen zaten ve tasarımı giydirebilirsiniz...

Aynen hocam, ben de öyle yapmayı düşünüyorum boş vakitlerimde wp temalarını kurcalamayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Deli_Dervis bunu yazdı:

html ile yönetim paneli yapmanız imkansız.. ufak php bilgisi ilede öyle.. ama phpde çoook basit olan include olayını config olayını çözerseniz ( 1 saatinizi almaz ) istediklerinizi daha basit şekilde başarabilirsiniz.. biraz include derslerine felan bakın phpnin yine FP den yapabilirsiniz işlemlerinizi..

Bu dediklerini not aldım hocam, dediklerinle de uğraşacağım. Teşekkür ederim.

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Sizi buraya alalım ;

http://codex.wordpress.org/Template_Tags

Mesela şu vereceğim siteye , temayı ben yapıp sattım , öncelikle xhtml + css olarak kodladım siteyi. Temayı tamamen bitirdim. Daha sonra wordpress'e giydirdim.

http://www.muhsinhoca.com/

Tablolu tasarım yerine , xhtml + css öğrenip o şekilde tasarımlar oluşturursanız , wordpress'e giydirmekte sorun yaşamazsınız.

Wordpress'e giydirmek zor bi iş değil , internette videolu dersler var , ingilizce olarak bir tane videolu set vardı ki o baya iyiydi. Paylaşmıştım da hatta.

Kendim de bi tane video çekmiştim xhtml'e başlangıc olarak , onu da burada ve kendi kisisel sitem vardı eskiden , şu an kapalı , orada paylasmıstım.

Kolay gelsin.

(Bu arada bu işlerle en son geçen yaz uğraşıyordum yani 1 sene olmuş , şu an bir soru sorsan bile cevap veremeyecek kadar unuttum her şeyi . )

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

master page le yapsanız sanki daha iyi olur benm kanımca aspx yapcanız yani.. o zman hem site daha kolay yüklenir ve açılır.. bide silverlight biliosan biraz onu kurcala daha görsel bişiler yapabilirsin..

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
Toplam Hit: 2181 Toplam Mesaj: 15