Bir Telefon Hakkında Olumsuz Eleştiri Yapsam
-
yns_berk bunu yazdı:
-----------------------------
tridenttir premierdir daha başka digiphone digitel... binlerce marka uydurdular yok ist.da yok kayseride konyada yapılıyor diye millete yutturdular, garantisi var teknik servisi yaygın diye ama çin malı işte basbayağı, mp3/mp4 playerlara sim eklediler al sana telefon, hepsi aynı mal. arkadaşın dediği gibi git samsung sony nokia al kardeşim, yazık günah millete nasıl para kırdılar bu işe ilk girenler tvli telefonlarda. hala da rağbet görüyor ama elinde patlıyor alanların kimi bin pişman.
-----------------------------aynen hocam gitim vatan computerden piranha tel aldım dedım vatanbılgısayar kadir bırsey olmaz dokumatık ekrandı ıkı kere kırıldı her kırmadan 70 gayme 140 tl tamır 190 210 arası telefonu almıstım 350 liram mı ne boku bokuna agıt sımdı o fıyata kıral telefonlar var .... nokıadan baska tel almıyacan hocam :D
-
nokia'nın amk.
suç duyurusunda mı buluncak şimdi nokia :W
-
TheWorm bunu yazdı:
nokia'nın amk.
-----------------------------hacım turk telekomu unutma kafacılara neler yapıtıgını :)
-
syklops bunu yazdı:
TheWorm bunu yazdı:
nokia'nın amk.
-----------------------------hacım turk telekomu unutma kafacılara neler yapıtıgını :)
-----------------------------adamlar google'a türk telekoma kafam ... yazıp aramışlar gelen sayfaları engellemişler :D
-
TheWorm bunu yazdı:
syklops bunu yazdı:
TheWorm bunu yazdı:
nokia'nın amk.
-----------------------------adamlar google'a türk telekoma kafam ... yazıp aramışlar gelen sayfaları engellemişler :D
-----------------------------bu sayfalar arasında tahribat da var diye biliyorum..
-
Trident markalı birşey alınır mı hiç hocam hatayı baştan yapmışsın.