folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Bir Tur Rehberinin STEVE JOBS İle İlgili Anısı



Bir Tur Rehberinin STEVE JOBS İle İlgili Anısı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    Arakladığı şeylerin itirafı,

    http://www.tahribat.com/Forum-Steve-Jobs-Ve-Arakladigi-Seylerin-Itirafi-150389/


    Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

    Arakladığı şeylerin itirafı,

    http://www.tahribat.com/Forum-Steve-Jobs-Ve-Arakladigi-Seylerin-Itirafi-150389/


    -----------------------------
    Xerox un argesi buldu fakat patronlar fare fikrine sicak bakmayinca piyasaya surulmedu yani rafa kaldirildi. Sonra jobs sorket patronlariyla gorusup arge kismini inceledi. Sanirim visical orda gosterildi fakat gui gosterilmedi. Jobs fark etti patronlari aradi yine baska projelerle oyaladilar. 3. Kez aramasinda kizgin sekilde konustu ve sonunda gosterdiler

    fakat klasorler, klasorlerin ust uste geldiginde ustte/altra kalmasi, bar cubugu gibi bir suru sey apple tarafindan gelistirildi. Nextstep sunumuna bakarsan orda bu gunky klasor sisteminin ilkkez jobs tarafindan kullanildigini gorursun. Home, ileri geri ( onceden her klasor yeni klasorle aciliyordu ayni klasorde degil ) vs..vs... Yani hirsiz ariyorsan gayes o zamanlarda gelistirmeden kullandi (gui yi)

    Steve jobs gibi bill gates de kullandi. Bill daha buyuk hirsiz mantiginiza gore ..

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    hay ben bu ermenilerin taaa...
    ulan aha steve öldü geberdi ne oldu lan ?
    bizim topraklarımızda gözü vardı bu ermeni tohumların isyan ettiler arkadaş ölmeyi göze aldılar ihanet ettiler arkadaş deseydi olay biterdi turizm rehberinin. deseydi steveye sen amerikada yaşıyorsun örgüt kurdun amerikaya isyan ettin amerikanın bi bölgesinin toprağı benim dedin tuttun amerika devletine isyan ettin ölmeyi göze aldın sonra ben öldüm diye ağlıycaklarmıydı ? sana kim dedi isyan et yediğin ekmeğe diye sormazlar mı ?

    ermenilerden gün geçtikçe nefret ediyorum steve jobs danda nefret edercesine artık. bilim adamıysan bilimle uğraş arkadaş bizim atalarımız öldürüldü biz böyle kin ve nefret besledikmi ? ne bok yemeye hala bahsediyorsun. ulan bide hala türkiyede yaşayıp ekmek yiyip bide türkiyeye düşmanlık besleyen içimizdeki ermeni tohumlarına ne demeli ! madem öyle siktir git memleketine ekmeksiz kal aç yaşa memleketinde ne bok yiyorsan ye arkadaş ama benim güzel cennet yurdumda böyle hainlik yapma...ondan sonra niye böyle oldu zırt pırt akıllı durup amerika fransa uşaklığına yatmasaydı senin ataların böyle olmazdı. gitti abd kölesi uşağı oldu sonrada vay siz böyle yaptınız vay böyle ettiniz. arkadaş burası türk toprağıysa türk vatanıysa bizde korkuluk değiliz herhalde herşeyden vazgeçmiş bi vatanından vazgeçmemiş aç kalmış ülke işgal edilmiş durumdayken sen gelip vatana kastedersen ananı bellerler arkadaş o kadar.

    hem bizim atalarımız erzurumda adanada vanda ığdırda antepte maraşta o kadar zulüm edildi. ve acımadan öldürüldü ve hatta 1988 li yıllarda avrupada Türk diplomatlarımız asala ermeni örgütü tarafından katledildi bunların hesabını kim verecek...
    konu uçuk yerlere kaçıyor ama yeter artık. ayrıca bizim eğitim sistemindede bu mesele iyice anlatılmadığı için sinirleniyorum. gençliğe tarihini adam akıllı öğretecek insan kalmadımı şu memlekette yusuf halaçoğlundan başka arkadaş...

    aha bu videoyu izletseydi turizm rehbercisi. gerçek tarihimizide bu siteden bakarak öğrenebilirsiniz

    http://www.therealhistory.org/index.php/page/news/ermeni_isyani_1894_-_1920


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    Bildiğim kadarı ile steve jobs biyolojik ailesi ile yaşamıyordu,gerçek ebeveynleri olarak onu evlatlık olan kişileri aile olarak görüyordu,ayrıca gençlik dönemlerinde diyar diyar gezip lsd kullanmış,dünya barışı ve kardeşlik ütopyaları için protestolara vs katılmış çiçek çocuk familyasındandır :) liberal bir insandır velhasıl,böyle yenilikçi ve kaliteli bir insanın,teknolojide birçok başlığın sahibi olan insanın Türkiye'ye tatile gelipte ermeni şovenizmi yapabileceğini sanmıyorum,prototipleri yanında taşıdığınada asla kanaat getirmiyorum,apple ürünleri çin'de foxconn isimli bir firmada birleştiriliyor araştırın bakalım o prototipler california'ya kadar ne şartlar altında ulaştırılıyormş,prototipler hasar görürse o kuryelerin başına neler geliyormuş,fabrikada kaç kişi stresten intahat etmiş,kaç görevli gökdelenlerden atılmış,işini bu denli ciddiyet ve profsyonellikle yapan bir marka ve onun ceo'sunun bu kıt beyinli insan davranışlarını sergileyebileceğine kanaat getirmiyorum,he ayrıca 1.5 milyon ermeniye ne olduğunu bende çok merak ediyorum . 


    dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek
    apple benim için ölmüştür.

    https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2006
    Erkek

    Tamamen viral reklam.


    Ehl-i Byte
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Ağustos/2005
    Erkek
    bizim insanımız soykırımın ne anlama geldiğini bilmeden ''evet yaptık '' nidaları ile ortalıkta koştururken steve jobs yapmışsa şaşırmadım.

    Takdire şayanı olmaz bu işin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Aralık/2002
    Homo

    adamla ilgili diğer hatıralar, anlatımlar falan burdaki anlatımla çelişiyor tamamen. heryerde anlatılan jobs ile burda anlatılan bambaşka karakterde kişiler.

     


    ________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 4730 Toplam Mesaj: 39