folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder BİR TÜRK GENCİNİN ATA"YA HİTABESİ



BİR TÜRK GENCİNİN ATA"YA HİTABESİ

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek
    Neyse hocalar kusura bakmayın konu dağılmasın.Benim yorumumla ilgili cvp yazmayın.Konu farklı şekillere girmesin

    Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    hpja snein dedigin eskidendi artık kimsenin iyi niyeti yok onlar bi devlet kurmya çalışıyrolar onların derdi O BAŞKA NBİ DERTLERİ YOK O KÜRTLER GEBERSİN AMA O kürt var kürt var...unutma ben o kürt klerden bahsediyorum anlayan anlar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek
    Konu Atatürktü neye döndü.
    Bak hocam nasıl faşist diye tabir ettiğimiz aşırı sağ kişiler varsa kürtlerden de bu tip insanlar var,kürt milliyetçileri.Amaçları tüm kürtlerin bir arada yaşayabilceği bir devlet kurmak,ama onlar maşa olarak kullanılıyor.Şimdi biraz araştırma yapın ve biraz düşünün,bu barzani ve talabani kimdir? Daha önce neden kendilerini duyurmadılar.Bu insanlar yahudi asıllı kürtlerdir.İsrail in büyük bir hayali vardır,Büyük İsrail Devleti,israil 100 yıl önce burdaki kürt halkını yahudileştirmeye başlamıştır,kendi ülkelerinden de admalar göndererek bunların yahudi olmaları sağlanmıştır.Amaçları ise türkiye-iran-ırak v.s. gibi devletlerde sözde bir kürdistan kurup onları sonradan yahudi devleti planlarını gerçekleştirmektir.Ordaki insanları asimile etmiştir.
    Daha önce abdullah öcalanın kitaplarını okumuştum (her türden kitap okurum),medyanın aksine o adamın dedikleri tamamen zıttır.Onu biraz okursanız kürdistana karşı olan insanların başında olduğunu görürsünüz.Onu savunmuyorum ama o da kürdistana karşı.Barzaniye uyan öz kardeşi Osman öcalan için vur emri verilmiştir kendi ağzında pkk tarafına.Ayrıca kürt sanaçtı şivan perwer de dışlanmıştır (şuan ırakta validir kendileri)

    Şimdi gelelim kürdistan lafına.Bazıları diyecek ki neden kürdistan kelimeleri geçiyor.Hocalar eski haritalara bakarsanın ismi öyle,ülke değil sadece bölge olarak kürdistan geçiyor,nasıl marmara bölges,mezopotamya gibi işte.Sadece bir bölge ismidir.Bayrak ise şudur.O bayrak kürdistanın değil örgütün bayrağıdır,kürdistan sadece bir hitaptır,ülke ile uzaktan yakından ilgisi yoktur.

    Not: Pkk ve abdullah öcalanı savunduğumu düşünmeyin.Sadece bildiklerimi ve okuduklarımı yazıyorum.Size göre bir vatan haini (bana görede), başkalarına göre bir halk kahramanı

    Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    onlar kürdistan devleti kurmaya çalışıyorlarrrr aponunda taaa mına koyimm... bölücü olan kürtlerinde taaa mına koyimm emi...
Toplam Hit: 2930 Toplam Mesaj: 15