Bir Txt Dosyası İşlemek İçin
-
Selamlar arkadaşlar, umarım iyisinizdir. Benim elimde bir txt dosyası var. Bunun içinden bazı bilgileri toplamam lazım. Aradığım bilgi eposta adresleri. Bunun için tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hürmetler.
-
Regex le hızlıca alırsın yada yolla dosyayı sadece mailleri istiyorsan ayıklayıp atayım
-
emeditor
-
muhtemelen belirli bir formatla yazilmistir, icerigi direk excele kopyala, hangi karakterle ayrilmissa (virgül, noktali virgül vs), onu excel'den; data menüsü altinda Text to Columns-> delimited (ilk secenek), daha sonra özel karakterini yaz/sec, daha sonra excel senin icin kolonlara ayirir. Ordan istedigin kolondan bilgiyi alirsin
-
unbalanced bunu yazdı
muhtemelen belirli bir formatla yazilmistir, icerigi direk excele kopyala, hangi karakterle ayrilmissa (virgül, noktali virgül vs), onu excel'den; data menüsü altinda Text to Columns-> delimited (ilk secenek), daha sonra özel karakterini yaz/sec, daha sonra excel senin icin kolonlara ayirir. Ordan istedigin kolondan bilgiyi alirsin
Format belliyle üstteki şekilde olur Türkçesi verileri sütunlara dönüştür olacak
-
NoVirusThanks Easy Email Extractor 1.2 işini hemencecik görecektir
-
Roket hiziyla cevaplar gelmis :D
-
cybermole bunu yazdı
emeditor
Abi emeditor'da bulamadım bunu :(
@KaptaN
Dosya düzensiz gibi görünüyor.
@unbalanced
Abi düzensiz ve dağınık görünüyor.
@sancaks
Senin verdiğin program iş gördü, çok sağ ol.
Herkese çok teşekkür ederim abiler.
Dark_Lord tarafından 17/Tem/22 01:55 tarihinde düzenlenmiştir -
mübarek dosyadan bi parça at ta görelim
-
uzman oldugun bir konu var mi ya senin?
-
uzman oldugun bir konu var mi ya senin?