Bir Ulke Bukadar Mi Benzer Turkiye‘Ye
-
çok iyiymiş lan :) özellikle bürokrasiye bittim
-
Sanırım 2 sene önce izlemiştim.. Yine izledim yine güldüm (:
-
Gö....lerini yıkamayı öğrenmişlerdemi millete laf atıp düzen demokrasi ahkam dersleri veriyorlar, ayrıca hiç anlam veremiyorum sürekli Türklerin aşşağalanmasına başka hiç bir milletete yoktur bu denli kendini küçük gören aşşağılayan bir millet daha içler acısı bir durum,
-
Videoyu hazirlayan Italyan...
-
iç eleştiriyle, kendi milletini aşşağılamayı bir birinden ayırmak gerekir.
bu arda okadar çok eleştirmemiz gereken yönümüz varki artık saymaya başlayınca adı aşşağılama oluyor.
zaten bizdede kendimizi düzeltmek gibi bir amacımız yok anasını satiim.
-
Millet gitsin mihtermi bihtermi erkekmi kadınmı bilmiyorum olaylar dönmüş ilk okuldaki kız gelmiş bana onu soruyo.
--bi soru sorcam ummmmm bihter i izledinmi
++yok.
---öldüüüüüüü..
++ HIaaaaa çokta si.. de.. >[
Akıllı TV de gülünecek olaylar ilginç deneyler zor beceri isteyen yetenekleri vs vs izlediğimi söliyince kızın biri sanki aptalca bişe izlemişim gibi baktıya. Harbi bu milletin içinde bu kadar kıt insanlar var.
-
non smoking olayı yardı beni.
güzelmiş, çok benziyor gerçekten :D
-
eğer bu videoda italyayı ele almışlarsa, ben italyada yaşıyorum :|
İtalyan diktatör mussolini Türklerden egeyi ister ve durmadan olmaz cevabı suratına yapışır ve mussolini der ki: - Eğer Türkler egeyi vermezse savaş açarız . Mustafa Kemal ATATÜRK ona tek cümle ile cevap verir -Söyleyin o adama bana çizmelerimi giydirmesin. mussolini bu cevaptan sonra Türkiye ve savaş kelimesin aynı cümlede kullanamaz.
bu olaydan sonra, Türkleşmeye karar verdiler heralde :d
-
Adam resmen bizi anlatmış