Bir Utanç Olayı Da Bodrum’Da Yaşandı
-
bi kaç mesaj önce söylemek istediğimde buydu abi dinleyen yokki a.q. sakal yok bikere
sallayan kız war, sallamayan kız war. üç kız kardeşim var benden küçükler. gerek ebeveynlerimiz olsun gerek ben olayım öyle bir islam ve aile terbiyesinde yetişdirdikki onları erkeklerle ağız dalaşına bile girmezler. (nerden mi biliyorum, takip ettiriyorum :D ) tekrar aynı örneği veriyorum size. bizim çevremizde o kadar güzel kızlar var, fakat biz onlarla seviyeliyiz. çünki sallamayan kıza asılırsan abazalık yaparsın asıl pisliği o zaman yaparsın. ama öyle kızlar da varki a.q. gel s*k diyolar resmen. bu kız da haberden de anlaşılşacağı gibi ikinci türden. erkek te o kadarsuçlu değil yani. kız en az erkek kadar suçlu. dolayısıyle acımaya felan falan gerek yok. ya da erkeğe lanet yağdırmaya. yağdıracaksanız ikisine de yağdırın.
-
kizlar oruspuluk yaparlarsa sonu boyle olur iste.. erkeklerde daha suçlu tabi onlar yaparlar yaparlar.. sonra namustan bahsederler namus kelimesini agziniza bile almayin be..
peki bizim turk gençlerinde hiç mi akil yok..? baskalarin bakislarina düsüncelerine gore mi yasiyorlar..?
"bizim ailemiz bize bisey ogretmedi" deyip her halti yiyolar.. bu nasil düsünce ya.. neyin iyi neyin kötü oldugunu çok iyi biliyolar ama bi özenti var iste ne özentisiyse artik.. onlar boyle yapiyor bende oyle yapmam gerek gibisinden.. ne kadar saçma yaa..
ben avrupada yasiyorum ve burda o kadar gavurlarin arasindayiz hiç bi zaman onlara özenmedik.. çevremdeki yabancilarin 99% alkol uyusturucu sigara hepsini kullanir ve banada teklif ederler simdi ben onlar gibi olmak için kullanmam mi lazimdi ben istemedim ne yapacagima ben karar veririm ve hiçte salak yerine geçmedim..
sanirim burdaki türkler namusuna daha önem veriyor.. ne ilginç demi...
-
bu olayı normal bir olay gibi gören şuna bak ulan empati yap lan biraz anan bacım sevgililn var şerefsiz!
-
sabotaj bunu yazdı:
bu olayı normal bir olay gibi gören şuna bak ulan empati yap lan biraz anan bacım sevgililn var şerefsiz!
1- burda adabımızla konuşuyoruz adabını takın!
2- bacılarımı da nasıl bu tür pisliklerden koruduğumu yukarda anlattım! eğer bir anti-tezin varsa bunu açıklarsın. başarılı bir anti-tez ise bizde kabul ederiz tükürdüğümüzü yalarız. fakat doğru dürüst yorum bile yapmadan küfre girmen senin acizliğini gösterir. -
ReaL_KurD bunu yazdı:
bi kaç mesaj önce söylemek istediğimde buydu abi dinleyen yokki a.q. sakal yok bikere
sallayan kız war, sallamayan kız war. üç kız kardeşim var benden küçükler. gerek ebeveynlerimiz olsun gerek ben olayım öyle bir islam ve aile terbiyesinde yetişdirdikki onları erkeklerle ağız dalaşına bile girmezler. (nerden mi biliyorum, takip ettiriyorum :D ) tekrar aynı örneği veriyorum size. bizim çevremizde o kadar güzel kızlar var, fakat biz onlarla seviyeliyiz. çünki sallamayan kıza asılırsan abazalık yaparsın asıl pisliği o zaman yaparsın. ama öyle kızlar da varki a.q. gel s*k diyolar resmen. bu kız da haberden de anlaşılşacağı gibi ikinci türden. erkek te o kadarsuçlu değil yani. kız en az erkek kadar suçlu. dolayısıyle acımaya felan falan gerek yok. ya da erkeğe lanet yağdırmaya. yağdıracaksanız ikisine de yağdırın.
Evet haklısın.Katılıyorum.
-
Çoğunluğu seviyesizliği nedeniyle başlığı kilitliyorum...
Bir olayı bu kadar saçma ve gereksiz açıdan irdelemeniz sizin utancınız olmalıdır...
Toplumsal bir dejenerasyon yaşadığımız uzun zamandan beri o kadar aşikar ki!...
Gözleriniz sürecin nereye gideceğini göremeyecek kadar kör müydü?
Neden önce kendi hatalarınızı düşünmüyorsunuz?
Yıkılış ailede başlar, kültürde başlar...
En son ne zaman Türk Halk Müziği dinlediniz...
Masal anlattınız kardeşinize...
Komşulara çay içmeye gittiniz...
Bayramda mahallenizdeki yaşlıların elini öptünüz...
Bırakın Allah'ınızı severseniz...
Hele ki birbirinize burada saygısızlık etmeniz, bambaşka bir mevzu. Edep- erkân nedir bilmez misiniz?