Bir Varmış Hiç Yokmuş..
-
Mutlu aşk var mıdır?
Yoktur işte…
Tıpkı sen gibi… Hani seni en çok özlediğim anlarda, mesela şimdi, sesine hasretken ve sen inadına susarken… giderdin ya hani… Çarpardın ya yokluğunu yüzüme, sevmiyorum derdin…. Ve ben, ölürdüm ya…
Mutlu aşk var mıdır?
Yoktur! Diyenlere inat sevdim seni… Birilerine inat olsun diye de sevmedim yanlış anlama… Arkanda bıraktığın ve üstüme yıkılan enkazı görmezden gelerek, “işte buradayım ben! Görün beni! Hem aşığım hem mutluyum!” diyerek… Yani yalan söyleyerek…
Yalan da olsa… bu yalanı hayatımdaki tek doğru bilerek…
Mutlu aşk var mıdır?
Senin kadar gerçekçiyim artık mutlu aşk masallarda olur… Aşk dediğin sen gibi çarpar suratına gerçeği, yokluğunu yüzüme vurduğun gibi…
Yandığım gibi…
Aşk dediğin de masallarda olurmuş, içinde sen olmayan masallar gibi…
Bir varmış bir yokmuş ya hani…
Bir gittin hiç gelmedin ya
Gitme dedim,
Gittin ya…
Bittim ya…
-
Ellerine sağlık Nowa.
-
nowalgin in muhtesem bir yazisi yine.
eline yuregine saglik.
cok guzel ve icli olmus. -
La abu hakkını helal et ha senin yazıları paso copy paste yazıom kızlara:D
-
Son bitiriş pek de uyumlu ve güzel olmasada yinede güzel.Ellerine sağlık
-
delichoban aynen:)
-
usta helal olsun sana.
sen de bize hakkını helal et.
senin bu şaheserlerinle salak kızların bi taraflarını kaldırıyoruz.
bizi affet. :) -
Nowalgin harbi harbi dehset ül vahset ül beytuful olmus :)
-
Mutlu aşq varmıdır?
Kaybolan yılların getirdiği,çırpınışlarda .. Göslerinden akan yaşlar , sel olup akarda , sen sensizlikte bıraktığı anda..
Mutlu aşq varmıdır?
Ömrünün baharında,Kalbinin sınırlarında bir mülteci gibi yaşayan beni birazcık olsun umutlandıran.. Seni seninle yaşayamasamda ay ışığına baktığımda umutlanırcasına öylece kalakaldığında ..
Mutlu aşq varmıdır?
Işıkların bianda södüğü zaman güneşi ayın örttüğü zaman,hüzünlü anlara daldığımda,karanlıkta kaybolduğumda ..
Evet evet mutlu aşq vardır..
Kalbinin sınırlarında saklıdır,
Kaybolan yıllarımı geride bıraktırır
Sevgiden uzaklaşmaya başladığın anda seni tekrar umutlandırır..
Mutlu aşq vardır, karşındakilere hissetiremesende,Kalbindekilere hissetirdiğin andır .. Onun ellerini tuttuğunda avuclarındaki sıcaklığı hissettiğin andır, Bembayaz tenine dokunup onunla bir vucut olduğun andır,Sımsıkı sarıldığında ateşinin onu yaktığı andır,onun için vardır mutlu aşq o olduğu sürecede hep olacaktır .. :) -
ellerine ve yüreğine sağlık NowalgiN abi...
-
ggercekten güzel bi yazı (çaldım hemen :D)
Toplam Hit: 2749 Toplam Mesaj: 16