Bir Web Sitesi Karizmayı Ne Kadar Değiştirir.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
web sitesi ilk free domainle kuruluyo
herşeyiniz var ama film yok
logoyuda tahribattanmı istemiştiniz yanlışmı hatırlıyorum
ilnginç yaw..
allah kolaylık versin işleriniz yolunda gitsin :)
Hocam cahiliye dönemiydi o zmanlar :D -
nidafilm bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
web sitesi ilk free domainle kuruluyo
herşeyiniz var ama film yok
logoyuda tahribattanmı istemiştiniz yanlışmı hatırlıyorum
ilnginç yaw..
allah kolaylık versin işleriniz yolunda gitsin :)
Hocam cahiliye dönemiydi o zmanlar :D
-----------------------------Yakında bende açıcam FayBeg Film site felan hazır ama para biriktiriyorm şimdi domain ve hostta bitirecem bi sorn çıkacak malak gibi kalıcaz :) hazırda param olsnki işler zorlaşmasın..
Fll Hd bi kameram var çok kaliteli değil ama çözünürlüğü 1080p iyi sayılır... 3 sene önce almıştım 450 liraya
After effects ve sony vegas kllanacaksınız galiba eğer 3d işine girecekseniz ilk etapta tavsiye etmem.. 3d de profesyonel olana kadar filmlerinizi şirketiniz adına yayınlamayın. kişisel olarak yayınlayıp eleşirileri alın...
Hazır Projelerden yararlanın fragman tanıtım vb videoları yaparken... hem inceleyin projeleri...
bnm diyeceklerim b kadar web sitesi çok önemlidir prestij bakımından... karizma bişeyler yapın
Programlama bilmiyosanız wordpress öneririm
edit: Web sitenizin tasarımını beğenmedim açıkcası ondan çok daha iyi premium temalar var. ve ücretsiz bulabilirsin
siteyi oluştururken manset sistemini dikkate alın bi film şirketi sitesinde amatörler için kesinliklşe olması gerek... mansette filmlerinizin görüntülri açıklamaları ve resimleri yer alsın...
eğer filminiz yoksa siteyi yaymayın daha