Bir Web Sitesi Ve 150 Bin Ytl
-
magnumun sitesinin bir bolumunu 35.000$ a yapan elemani taniyorum.Sadece bir bolumu o da.Ajans olacaksin haci buyuk para kazanmak icin.Magnum direk bana gelse(sozde web den zerre anlamam) maksimum verecegim fiyat 5-10bin ytl olur herhalde :D , ama ajans olunca ticareti bilen adamlar kendilerine 10bin e mal olacaksa 100.000 e pazarlayabiliyorlar.
-
en bastinden bir lise öğrencesi günlük harçlığını çıkarabilmek için bir site yaptı sitede ekranı 1 milyon piksele böldü bu her pikseli 1 dolardan sattı ve çoçuk tam 1 milyon dolar kazandı
-
milyon dolarlara hatta milyar dolarlara(bknz youtube.com) satılan websitelerini herkez biliyor zaten, adam akıllı güzel işe yarıyan bi site yaptıysa neden satılmasın ki satılmıştır elbet..
-
Çevren varsa yaparsın..
Ayrı eve çıkanları gördüm.Ayrı eve vereceği parayı ailesinden gizli atsa bi kenara toplanmıcak para değil..
-
50 bin dolara script satan adamlar gördüm ama 150 bin ytl sadece script için değildir.belki şöyle bir durum vardır
siteyi yapar güvenlik güncelleme cart curtunuda alır yıllık 150bin ytl gibi bi ücret alabilir ama sitede sağlam bi site olacak timsah.com gbi fln:D
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------HolygaN bunu yazdı:
vbulletını falan yazan adamlar daha cok kazanmışlardır
-----------------------------amk bunu mu tartışıolar
ozmn google'u yazan adam vbullentini yazan adamı döver
-----------------------------Google kodlayıp satıyomu amk.
satarsa ortalığın amkoyar ama :|
-
neden olmasın :)
-
adam sadece internet sitesi değil firmanın tüm yurtiçi ve yurtdışı bayi ağını vs. yazmıştır. 150.000 ytl almıştır.. doğal yani :)
büyük işler, büyük paralar :) .net ve mssql kullanmıştır ama c#ı yalayıp yutmuştur herif :)
hele bu MVP'lerin aylık ne kadar kazandığını tahmin bile edemiyorum bu arada :D
-
İyi keklemiş seni ver hele şu siteyi bi bakım de,
-
Tek bi iş ile o kadar para kazandıysa,o işin ne olduğunu öğren.Biz de sana olabilitesini söyleyelim :)