Bir Web Sitesinin Reklamı En İyi Nasıl Yapılır ?
-
ArkadaşLar bir websitesinin rekLamı maLiyetsiz veya düşük maLiyetLe azami şekiLde nasıL yapıLır.Herşey parayamı bağLıdır?TecrübeLi arkadaşLar biLgiLerini payLaşırsa sevinirim.
-
1- meta tagları çok çeşitli yap
2- msn listen iyiyse oraya yaz bi kaç gün
3- link değişim sitelerine üye ol
4- toplistlere felan üye oleğer içeriğin iddialıysa kendiliğinden gerisi gelir.
-
Msn veya mail listlerle yaparsın msn list bulup, veya sitenin içeriğiyle ilgilenebilecek potansiyeldeki insanları msne ekleyerek kendi listini oluşturursun ismine sitenin urlsini, sloganını yazarak reklam yaparsın yada mail list bulup bir ton maile reklamını yollarsın. O da olmadı forumlara yazarsın.
-
hiti yüksek siteleri ve rakip siteleri indirerek (:
-
spam yap hocam ama spam yaptıkların türk olsun:Dneden dersen başın belaya girmez bu yolla;)
-
eline al bir sprey boya önüne gelen duvara sitenin adını yaz işe yararmı bilimiom ama ben çok gördüm öle
-
4-5 tane reklamcı tut forum sitelerinde üyelere pm ile reklam atsınlar.. banner atsınlar forumlarda imzalara vs. böle güzel olur..
-
otobüslere yaz ben öle yapıyorum yanımda kalem oldugu zaman...
-
senmisin o otobüslere yazı yazan :) bende diyom kim bunlar her otobüste bi site adı var :D:D
yapman gereken tek şey özgün yani googlede önceden olmayan bi içerik ve sağlam bi seo uygulaması.. gerisi yalan ;)
-
bilmem önüme gelen otobüslere yazıyorum faydası oluyo mu:)
zaten bunların basında tahribat geliyo sonra işte reklam yapmıs gibi olmuyum ozgunortam.org geliyo(reklam yaptım galiba)...
-
spam dayican hoca
en babası
Toplam Hit: 4137 Toplam Mesaj: 22