Bir Website Yapmaya Calisiyorum..Sizce Nasil Olmus..?
-
beğendim güzel olmuş
-
Eyvallah hocam..
Cin Pedia icin birseyler hazirlayayim biraz..Guzel olacak insallah..
-
Copyleft © 2009 çanÇinçon şu yazıyı birazdaha aşagıya al bide ortala (center) :Pflashı biyerdenmi aldın kendin yaptıysan güzel
-
animasyon sizin ürününüzse o bile yeter :D
-
Flash'i ben yapmadim..Sadece yazilari degistirdim..
Copyleft yazisi ortada da yukaridaki resim ve flash ortada degil..:) Benim pc 10inc oldugu icin bende en asagida gorunuyordu..Demekki buyuk inc olunca yukarida kalmis..Duzenlicem bakalim..
-
Pedia - Bölümüne de birseyler ekledim..Henuz istedigim gibi olmadi tabi ki..Simdilik deneme atislarina devam..
www.hadibesende.net siteden pedia bölümüne tiklayabilirsiniz..Bir de Çin Pedia karikatüründe yapiliyor yerine Beta 10.12.2009 yazdim..
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------Hocam flash ile blogun bir ilgisi yok ki..Zaten blog yazan resme tikladiginda gidebilirsin bloga.. diger verdigin kodlarin hangi acidan faydasi olacak peki..?
-----------------------------ups , net görmemişim :) flashla birlikte yüklendi blog yazısı tamamdır, kusura bakma
-
hoca hayallerimi çalmışsın hea :) msn ekledim
-
Senin de benim gibi sayfayı ortalama problemin var galiba hocam :D bende bi türlü ortalayamıyorum :| hep en az 10px sağda yada 10px solda oluyo :| bana sanki ortası böyle gibi geliyo :|
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
Senin de benim gibi sayfayı ortalama problemin var galiba hocam :D bende bi türlü ortalayamıyorum :| hep en az 10px sağda yada 10px solda oluyo :| bana sanki ortası böyle gibi geliyo :|
-----------------------------
Benim calistigim pc 10.inc oldugu icin sanirim sorun yasiyorum ayarlamakta..Onun haricinde yukaridaki resimleri manuel ortaladigimdan dolayi sayfada yamuk duruyor..Bir de butun explorer de denemedim..Belki bazisinda duzgun cikiyor,bazisinda yamuk cikiyor..Zamanla duzelticem bunlari da cozumunu buldukca..