Bir Yanda Boğanın Çektiği Acı, Bir Yandan Matadorların Ölümüne Dostluğu !
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=117825511614314&oid=137119219642781&comments&ref=mf
beyler uyeliksiz izlenebiliyor
Çok acı bir durum. bi yandan zevk uğruna boğanın sırtına çengelli ok saplayan matadorlar bi yandada acı çeken boğanın öldürmek üzere olduğu matadoru ölümüne korumaya çalışan diğer matadorlar. Her ne kadar yaptıkları insanlık dışı birşeyde olsa videoda değinilmesi gereken seylerden biride yerde yaralı yatan arkadasların üzerine kapanan matadorların fedakarlığıdır bence...
-
acı çektirmeye karşıyım , anlık ölüm iyidir
-
videoda bir grup hayvan bir insana saldırıyor anormal bi durum yok.Hayvanların doğası bu.
-
adam gibi kessenize kardeşim hayvanı , sonra kıçıma boynuz girdi diye ağlamıcaksın
-
orda hayvan delik deşik olmuş dostluktan bahsediyolar, önce vahşeti görmek lazım.
-
iyi olmuş pezolara. keseceksen adam gibi kes. zevk için hayvana yaptıklarına bak. Sonra da hayvan haklarından bahsederler ibişler.
-
İyi olmuş keşke bütün matadorları öldürseymiş boğa.
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------
videoda bir grup hayvan bir insana saldırıyor anormal bi durum yok.Hayvanların doğası bu.
----------------------------- -
Güzel spor aslında, boğayla teke tek bıraksalar daha güzel olurdu :) aslanlı kaplanlı dobermanlı olanını yapacaksın, teke tek olucak :|
-
oraya haywanın ölümle fermanını imzalayıp çıkartmış oluosun we sadece insanlar görsün eğlensin die boşuna haywan katli yapılıo böle spor we eğlence anlayışı bana göre olmaz konuşamıolar die canları yok acı çekmiolar die bişe de yok sonuçta
-
ben olsam bırakırdım :f gebersin piç