Bir Yerde Avrupalıyız Bir Yerde Asyalı Biz Nereliyiz
-
yahu bir siteye giriyorum avrupa listesindeyi bir siteye giriyorum asya listesindeyiz bazılarımıza sorsak avrupalıyız bazılarımız asyalıyız diyor sizce biz hangi kıtadanız
-
asya...ülkenin çoğunluğu asyada...ve bide ben asya diorum ondan asya...
-
biz avrupalı değiliz.. asyalız.. Türk ırkı orta asyadan gelmiştir.. soyu asyaya dayanmaktadır.. sonuç olarak avrupalı değiliz.. biz asyalıyız Türk'üz.. avrupalı ne olduğunu bilir :D çakma bi söz oldu idare edin..
-
2side :) Asya kafasıyla avrupa hayatı yaşıyoruz :)
-
bak bu süperdi :D
-
batıya götünüzü diil çükünüzü döndürün ama asyaya da dikkat edin dalmasın arkadan :D
-
ne avrupa ne asya hepsinin a.q ANADOLU D yaşıyoruz biz...gerisi hikaye a.q...
Avrupa kıtasında kalan topraklar noluyo diceksiniz onlarda anadolu a.q :D
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------ne avrupa ne asya hepsinin a.q ANADOLU D yaşıyoruz biz...gerisi hikaye a.q...
Avrupa kıtasında kalan topraklar noluyo diceksiniz onlarda anadolu a.q :D
-----------------------------
+867614Anadolu kıtası :))
-
birlik kuracak bir ülkeyiz bizi ab ye alacaklar hea??
Hangi insanlarla hiç şehirlerde insanları izlemioruz çöpler, yaşantılar şu bu...
Sadece bizi kullanıyor avrupa birliği biz avrupalı değiliz biz asyalıda değilz biz ikisinden daha yüce üstün bir yerdeyiz ikisi arasında köprüyüz.
Bunu kullanmak yerine bizi kullanmalarını sağlıyoruz.
-
Türkiye genelde, Middle East olarak geçer, bu bölgenin içinde Türkiye ırak iran arap yarımadansıdaki ülkeler yer alır,öyle arada kalmış bi yerdeyiz yane ;)3 kıtanın ortasında
-
forumda arama yap.... ^^türk tarihi^^ ordan bakarsın...
ALTAY dağlarından gelmişiz... tarihimizi iyi öğrenelim. .... orhun kitabeleri bunaşahittir. BİLGE KAĞAN VS bumin kağan.....