folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Yumurta 65 Dakika Telefon Görüşmesi Yaparsa..

Bir Yumurta 65 Dakika Telefon Görüşmesi Yaparsa..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

eğer o iki telefon karşılıklı açılmışsa mantıklı olabilir ama telefonu yanımdaki kişiyle konuşmak için açmıyorum sonuçta ben. uzaktaki kişiyle konuşmak için açıyorum..  radyasyon vardır illaki ama pişircek kadar değil..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

Niflheim bunu yazdı:
    -----------------------------

Amcaların radyasyondan tipi sucuklu yumurta gibi olmuş..

ehuehuehuehu budur

http://kocaer.me
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek

Beyne etkisi olduğunu görmemesi için, bilimsel boyutunu da geçtim, kendi tecrübelerinden insanın anlamaması için salak olması gerekir.

Uzun süreli konuşmalarda Isı, yorgunluk vs...

Sar değerlerine dikkat etmek lazım.

Özellikle uzun konuşmalarda kulaklık takmak lazım.

falan feşmekan. gider bu önlemler.

Dur bakalım uzun vadede daha ne tehlikesi çıkacak bu ceplerin.

Şimdilik yumurta, mısır diye eğlenceye vuruyoruz ama...

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

biz o olayı 8 tane telefonla denedik hepsi de 2 şer 2 şer birbirini aradı, tek mısır tanesini değil patlatmak ısıtamadı bile.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

god bunu yazdı:

artık telefonların teknik özelliklerine "yumurta pişirme süresi" diye bi madde ekleyecekler

ehueheu ne güldüm ya harbi öle olacak en sonunda :)

nerde geliyo size bu fikirler anlamıyorum ki ama manyak matrak oluyo ya

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azazelus
    azazelus's avatar
    Erkek

walla ben 3 saat telefonda konuştuğum oluyor..ayrıca bir ayda 50 saatte konuştuğum oluyor ama gayet beynim pişmiş durumda deil..takır takır çalışıor (:

her ne haltsan daha iyisini becerebilirsin\ahanda geçme notuda yükseldi ben böyle işin ta...\sene olmuş 2013 ve ben hala öğrenciyim..\
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Geçin bunları hocam ya (= Geçende mısır patlatanlar vardı.

Toplam Hit: 6248 Toplam Mesaj: 38