Bir Zamanlar Half Life Opposing Force
-
böyle bi oyun vardı LAN da oynadığımız.
hatta bazı bölümlerine sniper vardı.
çoktan beri arıyorum müridler elinde olan varsa upload edebilirmi
-
iyide onda sdece LAN vardı yaramaz yav.ah o HL ilk oyunun hikayesiiiii!......
bende ne etki yaratmıstı.Üstüne ne oyun cıkarsa cıksın en iyimdir her zaman :D
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------iyide onda sdece LAN vardı yaramaz yav.ah o HL ilk oyunun hikayesiiiii!......
bende ne etki yaratmıstı.Üstüne ne oyun cıkarsa cıksın en iyimdir her zaman :D
-----------------------------Alakası yok.. Lan ve Single Player iki şekilde de oynanıyodu.. Orada o binayı basan askerlerden birini canlandırıodunuz.
bknz: http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=352
Bi de blue shift vardı oynadınız mı bilmem, onda da yanlış hatırlamıosam bize tren kapsını açan barney adlı görvli ile ilerlioduk...
-
bana zaten LAN lazım arkadaşlarla mazimizi çoşturcaz.
bulamıyorum bi türlü
-
nette demoları var oda single player. multiplayeri lazım
-
Forumda vardı, hem botlu. Arayıp bulunca yazarım.
-
multiplayer'ı zevkli olur güzel oyundur
http://rapidshare.com/files/3625906/oppforce_nonsteam_v1_2.exe
hödö: yüklerken hata verirse yükleyeceğiniz konumu yanlış seçtiğiniz için verir, bildiğiniz üzrere opposing force half-life üzerine kurulur, yükleneceği konum olarak da half-life'ın yüklü olduğu konumu ya da hl.exe(half life launcher) dosyasının olduğu konumu gösterin
-
Beyler reklam gibi olmasın ama bunların serverları var hldm.agmerkezi.com bi tane sine ara sıra takılıyorum ben isteyen varsa girsin
-
hl server varmi
bi arkadas yabanci serverlar var onlarda TR kullanicilari almiyorlar diyordu :S
hl severim bende
-
bi bölüm vardı ufak vagon gibi birşeye binip tüm bölümü gezebiliyorduk. Bi de tam merkezde bi kule vardı o kuleye çıkan sniper'ı alıp takır takır indirirdi herkesi.. kule çıkışına da lazerleri koyardı :) bu bölümü hatırlayan var mı? bu oyunda mı acaba? bende arıyorum
-
evet oynadım ama eğer multiplayer yapacaksan sveen co-op u dene yan yana iler leye biliyorsun