folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Bir Zamanların Efsane Half Life Oyuncusu Zeytun-İ

Bir Zamanların Efsane Half Life Oyuncusu Zeytun-İ

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı
    JuMaN bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı

Efsane oyuncusu mu :D Tamam tbtliler arasında çok iyi oynuyor olabilir ama bu onu efsane yapmaz :D

130 frag kasmış olabilir at karşına 10 tane bot sen daha fazla kasarsın fragla ölçülmez bu işler.Oyun stili hızlı oynayarak ve ses kasaarak kazanıyor gayet güzel o kadar efsaneyse turnuvalarda görmek isterdik yani demem o ki siz pentium 4 pc o core i3 eee size göre tabi efsane ama unutmayın i7 ler var amd x8 ler x12 ler var 

130 frag'ı botlarla yapmamış, yanlış videoyu izlemişsin ilk videoda 320 frag var.

turnuvalarda görmek isteriz dediğin adamın türkiyede steam'da katılmadığı turnuva yok, hl ag da, bilgisayarın güzel olsun sende yenersin demek komik bence.  buradaki 3-5 mürid ve benle birerbir günlerce oynadı adam, tanıyanlarda yazmış zaten, efsane oyuncuydu bize bir şeyler öğretti diye.

Asdasd hocam allah ne etmesin seni :D güldürdün gece gece yoksa zeytun-i misin la :D pc si iyi olan yazmadım orda benzetme yaptım la bi oku :D 

nesi iyi olan güzel oynuyor ben anlamadım olayı, benzetme kötü bence charlı bir oyun değil bu sonuçta yetenek işi yoksa çar yap adam kes gibi bir şey değil ki, mesela sende bir mousela böyle oynayabilirsin.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
Toplam Hit: 4688 Toplam Mesaj: 22
oyun half life zeytun i