Bira Beyni Küçültüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek

alkol ile ilgili dökümanımı okumanızı öneririm (:

çok içilirse hücrelere zararı kaçınılmaz tabi ki oksijen diye hücrelere alkol taşınacak bu da hücreleri öldürecek ama ne kadar alkol hücreyi öldürür zaten alkolü taşıyan nasıl ne kadar taşır tartışılır bi bok olmaz kısacası içmeye devam :D 

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek

Bu resime bitiyorum var ya :D

http://img164.imageshack.us/img164/4109/homerqy1.jpg

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Dunyanin likir likir alkol tuketen ulkeleri bilimin amina korken.Alkolun yasak oldugu bizimki gibi 3.sinif musluman memleketlerde bilim 0.Bilimin uretildigi universite siralarindada zaten kimsenin alkol yasagini dusundugu yok.Ya bu bira denilen sey beyni ufaltiyor ama bi yandanda bir suru yarari var.Yada bu alkol sole zararli bole zararli die zirp pirt piyasaya cikan haberlerde bi bokluk var.Ben alkol ZARARSIZ demiyorum sadece alkol icersen mongol olursun tibi haberleri carptirilmis buluyorum.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    bira içince sevişesim geliyor nedense.. her defasında böyle.. :) 2 bardaktan sonra coşuyorm eheh

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

kardesım bıra her ılletın basıdır beynıde kucultur baska saylerıde kucultur :D kesınlıkle kardısıyım

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    ulan bende diyom kafamın içinde bi boşluk var ama ne. meğer beyin gidiyomuş...

"Haftada 14 alkollü içecek tüketen bir kişinin, hiç içmeyene kıyasla beyin hacmininin yüzde 1.6 oranında küçüldüğü saptandı. "    önemli olan hacim değil içmeye devam müridler :D

.
Toplam Hit: 3847 Toplam Mesaj: 17