Birader İngiltereye Gidiyor
-
Çok uzun süreler ayrı kaldık konuşmadığımız zamanlarda oldu ama şimdi yarın okul için tek başına ingiltereye gidiyor hiç kimseyi tanıyor ingilizcesi var ama dört dörtlük değil koca ülkede tek başına gelecek ne bilim içim buruk biraz paylaşım dedim sizlerler,
-
uzun zamandır konuşmuyorsanız bundan iyisi yoktur hacı gitsin biraz uzakta kalsın da özlem nedir görsün başına da birşey olmaz hacı bu kadar kişi gidiyor hiçkimseye birşey olmuyor kaldı ki ingiltere gibi bir yerde hiiç birşey olmaz :D
-
Ucaktan indiginde bir garipser,sonra etrafta dolasir bos bos..Sonra adres sorar..Birkac gun yine ortalarda dolasir,sonra alisir..
Senin resmin altinda da Pekin yaziyor..Sen Pekin'de misin?
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------
Ucaktan indiginde bir garipser,sonra etrafta dolasir bos bos..Sonra adres sorar..Birkac gun yine ortalarda dolasir,sonra alisir..
Senin resmin altinda da Pekin yaziyor..Sen Pekin'de misin?
-----------------------------Yok Gaziantep' deyim karizmatik bulduğum için Pekin yazdım,
-
bence fazla konusmasanız bile aranızda bir ozlem olucak buna ben şahit oldum su anda aynı durumdayım ister istemez ozlem duyuyorsun benımde bıraderım ukraynaya ılk gıttıgınde bırsey yoktu 2. sefer okumak için gidince özlem duymaya baslıyor ınsan cunku uzun zaman gormuyeceksın sımdı ben geldım yıne ozlem var kı fazla konusmasakta zamanla alısıyorsun ama zamanla alısırsın sende
-
kaç yaşındaki 19 yasından büyükse bişey olmaz pek gibime geliyor ama eğlence,karı kız,kısa yoldan para ortamına cok dalarsa olur gibimede geliyor
-
26 yaşında,
-
ulan insan kardeşiyle nasıl konuşmaz amk yaa :-|
kardeş lan bu boru mu :-/
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------
ulan insan kardeşiyle nasıl konuşmaz amk yaa :-|
kardeş lan bu boru mu :-/
-----------------------------Tabiki boru değil kardeş diyorsun yav, ayrıca ben kardeşimle konuşuyorum benim bir lafıma canını verir aynı şekilde bende,
-
hee ben kardeşinle konuşmuyosun falan sandım pardon hacı :-)
kalk git iki sarıl özlüycem lan seni amk de iki tebessüm oluşsun hade eywallah :-)
-
Nereye gideceğini de söyleseydin keşke. Mesela Manchester'da süleymancıların yurdu felan var. Bizim fakültede bir abi, yabancı profla araştırma yapmak için ingiltereye gitmişti. Orada süleymancıların yurdunda kalmıştı. Hem de az para.