Biraz Daha Dikkat!!
-
Arkadaslar genelde hepimiz en azından lise okumus yada lisede okyan elemanlarız..Onun icin konusruken kullandıgımız kelimelerin Turkceye ve ahlak kurallarına uygun olmasını rıca ediyorum.Buınu yazmamın sebebi baya bi kufurlu konusma olması..Onemli olan cok kufur kullanmak değil duzgun konusabilmek bence..Bu da sizin seviyenizi gosterir diye dusnuyorum..
-
küfür ediyozda noluyo *mına koyiim :(
-
Mirac bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaslar genelde hepimiz en azından lise okumus yada lisede okyan elemanlarız..Onun icin konusruken kullandıgımız kelimelerin Turkceye ve ahlak kurallarına uygun olmasını rıca ediyorum.Buınu yazmamın sebebi baya bi kufurlu konusma olması..Onemli olan cok kufur kullanmak değil duzgun konusabilmek bence..Bu da sizin seviyenizi gosterir diye dusnuyorum..
-----------------------------yazdıklarındaki hatalara dikkat et bence (:
-
Yazımdaki hatalar için ozur diliyorum ama mesajı anladıysanız sorun yok ufak seylere takılmamak lazım..
-
Hocam yazan razı okuyan razı böyle ufak şeylere takılmamak lazım.
-
Arkadaslar genelde hepimiz en azından lise okumus yada lisede okuyan elemanlarız..Onun icin konusurken kullandıgımız kelimelerin Turkceye ve ahlak kurallarına uygun olmasını rıca ediyorum.Buınu yazmamın sebebi baya bi kufurlu konusma olması..Onemli olan cok kufur kullanmak değil duzgun konusabilmek bence..Bu da sizin seviyenizi gosterir diye dusunuyorum..
Mesajın duzenlenmis hali..
-
Mirac bunu yazdı:
-----------------------------yazdıklarındaki hatalara dikkat et bence (:
bi küfür bazen çok şey anlatabiliyo ; ) tabi abartanlarda var... ( ;
-
Bence Kufur ufak bişey değil..Neyse Size kalmıs ben sadece fikrimi soylemek istedim..
-
Ya Hoja Bizimkisi Gırgırına ;) DakıLıoz İşte
-
of kardeşim of kimlerle dans ediyorsun.)) buranın adı tahribat ne kadar keş varsa burda )))
-
adam mantıklı bişi söylemiş doğru demiş amma bu a.q lafınında bir tadı vrar be hoca. ben önerini dikkate alırım.