folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Biraz Daha Dikkat!!

Biraz Daha Dikkat!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirac
    Mirac's avatar
    Erkek
    Arkadaslar genelde hepimiz en azından lise okumus yada lisede okyan elemanlarız..Onun icin konusruken kullandıgımız kelimelerin Turkceye ve ahlak kurallarına uygun olmasını rıca ediyorum.Buınu yazmamın sebebi baya bi kufurlu konusma olması..Onemli olan cok kufur kullanmak değil duzgun konusabilmek bence..Bu da sizin seviyenizi gosterir diye dusnuyorum..

UnforgivEn_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    küfür ediyozda noluyo *mına koyiim :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

Mirac bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaslar genelde hepimiz en azından lise okumus yada lisede okyan elemanlarız..Onun icin konusruken kullandıgımız kelimelerin Turkceye ve ahlak kurallarına uygun olmasını rıca ediyorum.Buınu yazmamın sebebi baya bi kufurlu konusma olması..Onemli olan cok kufur kullanmak değil duzgun konusabilmek bence..Bu da sizin seviyenizi gosterir diye dusnuyorum..

yazdıklarındaki hatalara dikkat et bence (: 

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirac
    Mirac's avatar
    Erkek

Yazımdaki hatalar için ozur diliyorum ama mesajı anladıysanız sorun yok ufak seylere takılmamak lazım..

UnforgivEn_
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    Hocam yazan razı okuyan razı böyle ufak şeylere takılmamak lazım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirac
    Mirac's avatar
    Erkek

Arkadaslar genelde hepimiz en azından lise okumus yada lisede okuyan elemanlarız..Onun icin konusurken kullandıgımız kelimelerin Turkceye ve ahlak kurallarına uygun olmasını rıca ediyorum.Buınu yazmamın sebebi baya bi kufurlu konusma olması..Onemli olan cok kufur kullanmak değil duzgun konusabilmek bence..Bu da sizin seviyenizi gosterir diye dusunuyorum..

Mesajın duzenlenmis hali.. 

UnforgivEn_
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek

Mirac bunu yazdı:

yazdıklarındaki hatalara dikkat et bence (: 

bi küfür bazen çok şey anlatabiliyo ; ) tabi abartanlarda var... ( ;

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirac
    Mirac's avatar
    Erkek
    Bence Kufur ufak bişey değil..Neyse Size kalmıs ben sadece fikrimi soylemek istedim..

UnforgivEn_
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Ya Hoja Bizimkisi Gırgırına ;) DakıLıoz İşte

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek

of kardeşim of kimlerle dans ediyorsun.))    buranın adı tahribat ne kadar keş varsa burda )))

You set up her pickle which you loved
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    adam mantıklı bişi söylemiş doğru demiş amma bu a.q lafınında bir tadı vrar be hoca. ben önerini dikkate alırım.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
Toplam Hit: 2677 Toplam Mesaj: 21