folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Biraz Müzik ...(By DHQ Fraules - Travis Porter -Bring İt Back)

Biraz Müzik ...(By DHQ Fraules - Travis Porter -Bring İt Back)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Parça da hoş , parçalar da :)

lı.lı.lı VoLuMe ıl.ıl.ıl

https://www.facebook.com/photo.php?v=704360606305313&set=vb.102181116523268&type=2&theater

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Konuyu açıyon kimse siklemeyince üzülüyon dimi?

Комиксы-Жизненно-взросление-воспоминания-219237.png%20%281280×725%29

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

aahahahahha ulan 

intro sarmadıysa ben o şarkının devamını dinlemem :/

hsyN tarafından 10/Tem/14 01:27 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Yoo yoo :D

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

kamelya otelin sauna bölgesine kamera döşemek ve yazıcı kurulumu için gittim geçen sene.

bunlar 20 kişilik gurup halinde gelmişler almanyadan.

o popoları öyle yapmak için rapma şeklinde koşu bandında tuhaf bir koşu yapıyorlar hiç durmadan tam 2 saat.

kalça sıkılaştırma egzersileri flan yapıyorlar bayağı bir eziyet. ter popodan kaya suyu gibi akıyor yere.

hepside 16 yaşında bol şekerle beslenmiş yıkılan veliefendi hipodromundaki koşu atlarına benziyorlar.

hani pullukları tak çamurlu tarlada çift sürseler yok demezler. john deere 90 beygirlik turbo traktör gibiler.

amk 70 kiloluk halteri omuzlarında iken 8 defa çömelip kalkıyorlar kalça taş gibi oluyormuş öyle yapınca.

haliyle cennetin kapısını aralarda içeri bakarsın ya öyle bir manzara oluyor sen bilgisayar tamir ederken önünden geçtiklerinde.

vay amk ben yıllarca sağlam hatun yaptığımı sanmışım.

meğer güneşte çürümek üzere terk edilmiş kavun gibi hatunlar yapmışım kendime.

neyim var neyim yok satıp almaynaya o eğitimi aldıkları okulda temizlikçi olarak başlamayı düşündüm bir ara. hem sigortalı iş.....

yada miras kalırsa bir eğitim alanı yaptırıp bizim türk kızlarına olması gereken vücudu kavuşturmak için eğitim vereyim.

evli abilerimiz de google da 'ruz kız dans' diye arattırmaktan vaz geçer belki.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

kamelya otelin sauna bölgesine kamera döşemek ve yazıcı kurulumu için gittim geçen sene.

o popoları öyle yapmak için rapma şeklinde koşu bandında tuhaf bir koşu yapıyorlar hiç durmadan tam 2 saat.

kalça sıkılaştırma egzersileri flan yapıyorlar bayağı bir eziyet. ter popodan kaya suyu gibi akıyor yere.

hepside 16 yaşında bol şekerle beslenmiş yıkılan veliefendi hipodromundaki koşu atlarına benziyorlar.

hani pullukları tak çamurlu tarlada çift sürseler yok demezler. john deere 90 beygirlik turbo traktör gibiler.

amk 70 kiloluk halteri omuzlarında iken 8 defa çömelip kalkıyorlar kalça taş gibi oluyormuş öyle yapınca.

haliyle cennetin kapısını aralarda içeri bakarsın ya öyle bir manzara oluyor sen bilgisayar tamir ederken önünden geçtiklerinde.

neyim var neyim yok satıp almaynaya o eğitimi aldıkları okulda temizlikçi olarak başlamayı düşündüm bir ara. hem sigortalı iş.....

yada miras kalırsa bir eğitim alanı yaptırıp bizim türk kızlarına olması gereken vücudu kavuşturmak için eğitim vereyim.

ahahahaha lan ne güldüm gece gece :D :D 

alın az sakinleşin laa :) 

http://www.youtube.com/watch?v=kkLTxsAhURw 

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

canım çekti :) bütün kızlarımız squat yapmalı aga ;)

test 1 2
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    Lupin bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

hacı bu müzik aldı beni onların arasına götürdü.

müziği dinlerken sanki aralarında elimde viski ile türlü şakalar yapıyordum kahkahalar havada uçuyordu.

sanki aralarından biri havanın kararmasını bekliyordu.

gözlerimi bir açtım atletli bir amca boş cd ver yeğen dedi bana dükkanda. bütün hayallerim yıkıldı. :(

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

millet squat ı yeni öğreniyor :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    Lupin bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

hacı bu müzik aldı beni onların arasına götürdü.

müziği dinlerken sanki aralarında elimde viski ile türlü şakalar yapıyordum kahkahalar havada uçuyordu.

sanki aralarından biri havanın kararmasını bekliyordu.

gözlerimi bir açtım atletli bir amca boş cd ver yeğen dedi bana dükkanda. bütün hayallerim yıkıldı. :(

lupin hocanın paylaştığı müsic vermicem vermicem müziği diye anılır oldu nette :D

El , squat yapar bizim kızlar hala 

https://www.youtube.com/watch?v=KybcKN0sRxo

piiiranha9242 tarafından 11/Tem/14 14:44 tarihinde düzenlenmiştir

..Morali hep bozuk olan insan..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

1:50'de ki ortada ki grili kız tam zalım tam allahsız

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
Toplam Hit: 1774 Toplam Mesaj: 15