Birden Fazla Kablosuz Modemi Birleştirmek..
-
firewall cihazi ile bunu yapabilirsin. 2 hatti birlestirip tek hat olarak verebilirsin. ama kablosuzlari kirip birlestirmen icin bi sistem yok suan sanirim
-
kady bunu yazdı:
-----------------------------merak dan internet cafelerin sohbet ettigi bir forum da görmüştüm
tam olarak da bu
adam bir adsl bir kablonet birlestiriyor ve toplam hızda dagıtıyor
bunun içinde boş bir makinaya linux kuruyordu
bakım bulabilirsem eklerim
tam okudugm bumu bılmıyorum ama
http://www.internetcafeciler.net/571599-post1.html
-----------------------------Verdiğin link için teşekkürler fakat anladığım kadarı ile o sistem benim istediğim sistem değil. Senin bahsettiğin 3 modem load balance bana load balance lazım değil :) ayrıca bu sistem load balance ile dağıtılıyor ve tüm pcler internete server aracılığı ile çıkıyor ve cookie vs şeyler o pc de kalıyor. uzun lafın kısası. hani bi siteye girersin sitedeki yazılar resimler yüklenmesi için beklenir sonra 2. kere o sayfaya girince daha hızlı açılır... bu mantık server üzerinde oluyor. server'a bunlar kayıt oluyor 2 numara mynet e girdi diyelim. 5 numarada mynet e girince hemen yükleniyor 2 numara daha önce girdiği için cookie si tempi tümpü ortak kullanıyor.
demirci bunu yazdı:
-----------------------------firewall cihazi ile bunu yapabilirsin. 2 hatti birlestirip tek hat olarak verebilirsin. ama kablosuzlari kirip birlestirmen icin bi sistem yok suan sanirim
-----------------------------kablosuz içinde bi router alsam olmaz mı ? zaten router almadan modemden modeme yönlendirme yapamazmıyım?
-
zamanında çok çözüm aradım, ben şu an şunu kullanıyorum.
draytek vigor 2820
-
hele bi becersek tadından yenmez.. bilip de yazmayan. ...
-
up olsun ama yaa :/