folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bireysel Silahlanma

Bireysel Silahlanma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Arkadaşlar şimdi böyle bir site buiş için açılmış.

http://www.bssah.com/p/destek.html?spref=fb

bir zamanlar bosna da bireysel silahlanmaya hayır adında kampanyalarla silahlar toplandı . doğa dendi çevre dendi  vs...  sonrada sırpların işgalinde kimse karşı koyamadı ve katliamlar yaşandı.

bu gün silah almak yivsiz tüfekler için pek sorun değil. ancak yivli tüfekler, ülkemizde nedense silah sanayimizde hiç yok. bunu sadece mke askere yapıyor. tabanca ve yivsiz tüfeklerde ülkemizde söz sahibi firmalar dünyada adından söz ettirirken yivli tüfek imal etmeleri yasalar gereği çok zor ve ciddi zor.

yivli tüfeği av maksatlı alacak olsak  ruhsat ahrcı tüfeğin kendi fiyatını geçiyor. taşıma tabanca almak isteseniz bir sürü şartları olduğu gibi harcını yatırmadığınız anda el konuluyor. yani silah sizin değil devletin gibi.. ücretini ödüyorsunuz alıyorsunuz. kirasını vermeyince devlete geçiyor. o rakamda oldukça fazla .. ruhsatsız silahlara ağır cezalar getirilmeli. ruhsatlı silah alımı kolaylaştırılmalıdır .abd de silah dükkanları kasabalarda bile var. kimliğini veriyorsun ertesi gün silah senin. mermi sınırı yok. 50 cal desert eagleyi bile rahatlıkla alabiliyorsunuz. güneydoğuda silah bulunmayan ev var diyen yazsın buraya.  bu nedenle yukarıdaki siteye destek veriyorum.

sizlerdende destek bekliyorum

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

çok yanlış düşünüyorsun...

en basitinden amerikayı örnek alabilrisin

sonuç itibari silahdan bahsediyorsun yivsiz kullanmaya devam etmek zorundayız.

bizim gibi 3.sınıf ülkesi için o bile güzel

HeadBanger tarafından 13/Ağu/12 02:05 tarihinde düzenlenmiştir

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

Yav böyle saçmalık olabilir mi silahlanma savunma aracıdır gibi pembe tablolar çiziliyorda kaç kişi kafası attığı an belinde silah ile rahat durabilecek ? herkes kendi adaletini kendisi dağıtsın o zaman polisi mahkemeleride kaldıralım.. falanca kişi küfretti dayanamadım çektim vurdum hipneyi olayı olmayacak mı ? ...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    Lathedarkman bunu yazdı

Yav böyle saçmalık olabilir mi silahlanma savunma aracıdır gibi pembe tablolar çiziliyorda kaç kişi kafası attığı an belinde silah ile rahat durabilecek ? herkes kendi adaletini kendisi dağıtsın o zaman polisi mahkemeleride kaldıralım.. falanca kişi küfretti dayanamadım çektim vurdum hipneyi olayı olmayacak mı ? ...

bu yüzden yukarıda ki örneği verdim zaten

sen türkiye gibi bir ülkede yaşıyorsun milletin yanında ki adam sırf ağzı şapurduyo diye adam vrudugu ülkede =)

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

izmir foçada teröristlerin kaçtığı siyah mercedesin plakası sosyal paylaşım sitelerinde uçuşuyor. Bu araç kaçarken bize denk gelse ve olaya şahit olsak .ve araç yanımızdan geçerken güzel bir fantazi yaşamazmıydık ? tabiki yanımızda silah olsa ... yada silahlı bir vatandaşımızın yanından geçse.. bugün karadenizde ve güneydoğuda herkeste var . kayıt dışı tabi. neden kanunlar egeye ,iç anadoluya ,marmara bölgesine ,akdenize mi işliyor diye birilerinin aklına gelmezmi ?

Temel adalettir .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı
    Lathedarkman bunu yazdı

sen türkiye gibi bir ülkede yaşıyorsun milletin yanında ki adam sırf ağzı şapurduyo diye adam vrudugu ülkede =)

öyle rastgele adam vurmak kolaymı ?  bunun cezasını belasını herkes bilir. ruhsatlı silaha sahip olma ve kullanma durumları suç oranlarını etkilemez buna emin olun. suç işleyecek birileri zaten buluyor silahı birşekilde.

Temel adalettir .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

lütfen saçmalama hocam. düğünlerde orda burda boşa sıkılan silahlardan kaç kişi öldü bu güne kadar. sen gelmişsin silahlanmayı destekleyelim diyosun.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    zigana bunu yazdı
    HeadBanger bunu yazdı
    Lathedarkman bunu yazdı

öyle rastgele adam vurmak kolaymı ?  bunun cezasını belasını herkes bilir. ruhsatlı silaha sahip olma ve kullanma durumları suç oranlarını etkilemez buna emin olun. suç işleyecek birileri zaten buluyor silahı birşekilde.

Hiç maganda kurşunuyla yaralanan veya ölen bir yakının oldumu?

alkolli ve silahlı birisi ile alkolli ve silahsız birisi arasındaki farkları yapabileceği kötü durumları düşündünmü ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

olaya bakış açısı önemli tabiki. maganda diyorsunuz. adı üzerinde . bende şunu sorayım. hangi maganda ruhsatlı silahla ateş etmiş ?  silahlar magandalarda zaten var. siz ve bizim gibi düşünenlerde yok işte. sorun burada ..

Temel adalettir .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

HEY,

Tüm aptalların, yanı sıra.

Bireysel silahlanma, daha global dilde gücümüzün yettiği kadar güç edinmemiz şarttır.

Sizin dediğiniz gibi düğünler onlar bunlar adam ölüyor vs. bunları geçin, bkz: Batman film'i galası.

Adamın cinayetle hiç ilgisi alakası yok iken saçma bir şeyden silah edinip 60 kişiye yakın yaralı ve 20'ye yakın ölü var yada her kaç tane ise, mühim değil bu neticeden yola çıkarak iki türlüde örnek gösterilmemeli.

Bireysel silahlanma şart, kimse aksi bir örnek göstermesin bu onların bilinçsizliği, yani bu şu demek illede silahı olan bilinçsizlik yapacak diye bir şey yok silahı olmayanda bir şekilde yapası olduğunda gidip bunu legal yada illegal yollardan bulup işini görüyor, bu sebeple örnek gösterilemez yapılan şeyler.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    zigana bunu yazdı

olaya bakış açısı önemli tabiki. maganda diyorsunuz. adı üzerinde . bende şunu sorayım. hangi maganda ruhsatlı silahla ateş etmiş ?  silahlar magandalarda zaten var. siz ve bizim gibi düşünenlerde yok işte. sorun burada ..

yav bana varsayımlarla konuşma

http://www.gunebakis.com.tr/haber/maganda-kursunu-boynundan-vurdu-70405.html

TRABZON ve bölgede maganda kurşunuyla hayatını yitiren ya da hayatı felç olan insanlara bir yenisi daha eklendi. Of İlçesi’nde ruhsatlı silahıyla havaya rastgele ateş eden F.C. isimli şahsın silahından çıkan kurşun evinin bahçesinde oynayan U.K.’nın boynuna isabet etti.

Toplam Hit: 3709 Toplam Mesaj: 26