folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Biri İnternet Hakkında.( Yardım )

Biri İnternet Hakkında.( Yardım )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nights_judge bunu yazdı:
    -----------------------------
    caves bunu yazdı:
    bu 24 aylık Ttnet sozleşmeli abonesiyim .. bu sozleşmeyi iptal edersem sözleşme bozma karsılıgı ne kadar para isticekler benden bilgisi olan varmı ..
    net tutarı ancak telekom müd. alırsın.kampanyana göre,modem aldınmı almadın mı,bağlantı ücreti war mı yokmu bunlara göre değişir.
    -------------------------------

kablolu modem aldım + baglantı ucretini odedim

www.tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Ben de ttneti iptal ettirip biri nete geçicem, 1mbit sınırsız 3 aylığına 26.50, zaten büyük ihtimalle şubata gidicem, belki iptal ettiririm ondan sonra veya evdekilere bırakırım. bence mantuhlu :P

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stevie
    Stevie's avatar
    Erkek

TTnet işini biliyormuş harbiden.

Ortada başka adsl firması yokken döşemiş sözleşmeyi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kinyas
    kinyas's avatar
    Erkek

evet beyler bağlattım biriyi artık bu mesajdan okuduktan sonra öneri felan vermenize gerek yok herkese tesekur ederim=)

baglantı ucretı yok (istege baglı modem kurulumu 15 ytl)

ay tahathutu yok

31 ekıme kadar gecerlı sımdı soyleyecegım

(1 mb sınırsız baglattım ben.1 mb sınırsızınternet ıcın konusuyorum) şimdi baglattık arcelık veya beko servısı artık hangısınde baglattıysanız 2-3 gün içinde evinize gelıyor modemı takıyor.modemi ister wireless ister portlu kullanabılıyorsunuz.modem parası ilk faturaya yansıyor.50 ytl.

kredı kartlı odemelerde ilk 3 ay 26 ytl nakıt odemelerde ılk 2 ay 26 ytl sonra hep 49 49 ödüyoruz.

diyelim ben begenmedım vs.vs. kapatacam ınternetı.

gidiyiroum bayıye verıyorum bana verdıklerı modemı.onlarda benım modem parası ıcın verdıgım 50 ytl mı verıyorlar.hadi güle güle tamam:D

baglatırken adamla muhabbet edıyorduk.şu an biri baglatanların hepsi ay taahhutu olmadıgı ıcın baglatıyor dıyor:D

neyse işte herkesi dogru yerde bulunmaya davet edıyorum diyecegim budur:p

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    İlk ay güzel bi fatura yansıtırlar sana 65-70 civarı :)

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 2919 Toplam Mesaj: 16