Biri Modemini Ttnette Kullanma
-
merhaba arkadaşlar. biz 3 ay önce biriden internet bağlattık. şimdi arkadaşım diyorki bu modemi sadece biri ile kullanabilirmişiz bunu ttnette kullanma imkanımız varmı ? yada böyle bişy varmı ?
50 lira karşılığı airties modem verdiler kablosuz
-
192.168.2.1 adresinden kullanıcı adı ve şifreni yazdıgın yere girerek;
kullanıcı adının sonunda. @ttnet,smileadsl.com,biri.com gibi vpn ismi yazıyor mu?
eğer yazmıyorsa kullanabilirsin. yazıyorsa orneğin biri.com 4440239 airties çağrı merkezini arayıp bilgi alabilirsin..
-
Kablosuz Ağ Adı(SSID): BiRi_AirTies_Air6271
şöle bişi yazıo başkada bişi yazmıyor
edit :verilen modem şu

edit : yazıyomuş @biri.com.tr die :|
şimdi giremezmiyis :| :(
-
şöyle bir durum söz konusu
kullanıcı adının @biri.com.tr sini değiştirince modem kendini resetliyo ama sonra tüm lambaları yine yanıyor. sanki bağlantı varmış gibi. ama bağlanmıyor :|
-
ben ttnet modemi ile biri net kullanıyorum. kullanıcı adı şifreyi yazınca otomatik olarak @ttnet ekliyodu. sonra modem ipsinden girdim ordan yeniden kurdum. kurarken @ttnet i sildim biri.com.tr olarak kaydettim oldu. olmasa sinirlenirdim :D bu arada biri.com.tr den memnun değilim. çok yavaş :S
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------şöyle bir durum söz konusu
kullanıcı adının @biri.com.tr sini değiştirince modem kendini resetliyo ama sonra tüm lambaları yine yanıyor. sanki bağlantı varmış gibi. ama bağlanmıyor :|
-----------------------------
şimdi resimdeki olay kablosuz ayarlar bölümü, orası değil..anasayfadan soldan;
adsl//bağlantı ayarları veya adslayarları//vc1 tıkla
gelen ekranda kullanıcı adı ve şifren yazıor
biriyi değiştirince tabiki resetler kendisini modem ayarları kaydediyor çünkü.
biri comtr silip ttnet yazıyosan sorun yoktur peki sonra ne oluyor bağlantı kurabiliyomusun?
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------merhaba arkadaşlar. biz 3 ay önce biriden internet bağlattık. şimdi arkadaşım diyorki bu modemi sadece biri ile kullanabilirmişiz bunu ttnette kullanma imkanımız varmı ? yada böyle bişy varmı ?
50 lira karşılığı airties modem verdiler kablosuz
-----------------------------ÖNCELİKLE modemi sana vermediler sadece 50 tl depozito aldılar interneti kapatınca modemi teslim etmek zorundasın ttnet olayına gelincede bu modemler biriadsl ayarlı olarak geliyor sanırım fabrika ayarlarına dönüp tekrar ttnet kul.şifre ile bağlanabilirsin
-
@ttnet yeri siliniosa kullanırsın hocam
-
bağlanamıyosan modemin yazılımını normal piyasadaki modemin yazılımıylan değiştir yararı olabilir kanımca
-
ben ttnetin modemiyle 2 başka firma kullandım, zyxel modem kullanılır herhalde..
Edit:Bayzinde de aynı modemden varmış cok süper diyordu.O da aynı kampanyayla aldı.Biri adslde de problem olmuyormuş pek.
-
yok yok vazcaydım :D modeme çökmek için +150 lira ödemek gerekiyomuş :D hiç sormadım fazedin :D:D:D