Biri Şaka Bu Desin
-
Git denize falan gir sen , orada boy abdesti al... Normal sular seni paklamıyor.
-
aramayan dışında bir sürü slm diye sms geliyor bazıları yanlış geliyor zaten anlaşılıyo takmayın
-
Hocam çok eğlenceli bi telefon hayatın varmış heheh eski konuyu da okudum yarıldım gülmekten :)))
Bi de "a.qmn putperesti" nedir ya heuheuhe abi şükret böyle bi telefon numaran olduğuna canın sıkılmaz işte.
Telefon numaranı merak ettim, kafiyeli bol tekrarlı birşey mi ki ipini koparan seni arıyor.
Rica etsem numaranı 0532 aaa ca ba şeklinde şifreleyip yazabilir misin, gerçekten merak ettim nasıl seni buluyolar.
-
Senin Avukat olman lazım
-
Hacı bnce biri senle feci şekilde uğraşıyo değişik hatlardan öle böle rahatsuz ediyor arkadaşları yoluyla
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
aramayan dışında bir sürü slm diye sms geliyor bazıları yanlış geliyor zaten anlaşılıyo takmayın
-----------------------------yakında yeni nesil telefonlarda ayça_22 oturum açtı çıkıcak die beklemedeyim :D
bu olaya benzerde bana olmuştu naber die sms geldi yazmadım bişi ulan cwp wersene die gene geldi siz kimsiniz dedim begüm nie böle yapıosun dedi dedim yanlış numara aa pardon die sms geldi we ertesi gün gene yok sen begümsün illa die smsler geldi bu 1 hafta kadar gitti sonunda gün yüzüne çıkmamış küfürler ettim bidaa gelmedi :D
-
irwa bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yakında yeni nesil telefonlarda ayça_22 oturum açtı çıkıcak die beklemedeyim :D
bu olaya benzerde bana olmuştu naber die sms geldi yazmadım bişi ulan cwp wersene die gene geldi siz kimsiniz dedim begüm nie böle yapıosun dedi dedim yanlış numara aa pardon die sms geldi we ertesi gün gene yok sen begümsün illa die smsler geldi bu 1 hafta kadar gitti sonunda gün yüzüne çıkmamış küfürler ettim bidaa gelmedi :D
-----------------------------yakışır irwa ya :D
-
Şaka bu,
-
sayı arttıkça inandırıcılığını kaybediyo haberin olsn
-
Aryan bunu yazdı:
retrem bunu yazdı:
-----------------------------ne varki bunda yanlışlıkla atılan bi sms ?
-----------------------------iyide hacı bu yanlşlıklar nedne hep beni bulur?
Hocam elbet birini bulucaktı o şanslı kişide sen oldun . Herşeyin altında bişey ararsın örnekler sonsuza kadar gider , sonunda kafayı yersin . Benden demesi ...