folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Biri Şaka Bu Desin

Biri Şaka Bu Desin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Git denize falan gir sen , orada boy abdesti al... Normal sular seni paklamıyor.

İndia İndia !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

aramayan dışında bir sürü slm diye sms geliyor bazıları yanlış geliyor zaten anlaşılıyo  takmayın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Hocam çok eğlenceli bi telefon hayatın varmış heheh eski konuyu da okudum yarıldım gülmekten :)))

Bi de "a.qmn putperesti" nedir ya heuheuhe abi şükret böyle bi telefon numaran olduğuna canın sıkılmaz işte.

Telefon numaranı merak ettim, kafiyeli bol tekrarlı birşey mi ki ipini koparan seni arıyor.

Rica etsem numaranı 0532 aaa ca ba şeklinde şifreleyip yazabilir misin, gerçekten merak ettim nasıl seni buluyolar.

Blue Screen of Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

Senin Avukat olman lazım

Beleş wireless kahramanı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    -_HaWk_-
    -_HaWk_-'s avatar
    Erkek

Hacı bnce biri senle feci şekilde uğraşıyo değişik hatlardan öle böle rahatsuz ediyor arkadaşları yoluyla

En büyük farkım bu dünyadaki hayatım...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

aramayan dışında bir sürü slm diye sms geliyor bazıları yanlış geliyor zaten anlaşılıyo  takmayın

yakında yeni nesil telefonlarda ayça_22 oturum açtı çıkıcak die beklemedeyim :D 

bu olaya benzerde bana olmuştu naber die sms geldi yazmadım bişi ulan cwp wersene die gene geldi siz kimsiniz dedim begüm nie böle yapıosun dedi dedim yanlış numara aa pardon die sms geldi we ertesi gün gene yok sen begümsün illa die smsler geldi bu 1 hafta kadar gitti sonunda gün yüzüne çıkmamış küfürler ettim bidaa gelmedi :D

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

yakında yeni nesil telefonlarda ayça_22 oturum açtı çıkıcak die beklemedeyim :D 

bu olaya benzerde bana olmuştu naber die sms geldi yazmadım bişi ulan cwp wersene die gene geldi siz kimsiniz dedim begüm nie böle yapıosun dedi dedim yanlış numara aa pardon die sms geldi we ertesi gün gene yok sen begümsün illa die smsler geldi bu 1 hafta kadar gitti sonunda gün yüzüne çıkmamış küfürler ettim bidaa gelmedi :D

yakışır irwa ya :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Şaka bu,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    sayı arttıkça inandırıcılığını kaybediyo haberin olsn
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Aryan bunu yazdı:

retrem bunu yazdı:

ne varki bunda yanlışlıkla atılan bi sms ?

iyide hacı bu yanlşlıklar nedne hep beni bulur? 

Hocam elbet birini bulucaktı o şanslı kişide sen oldun . Herşeyin altında bişey ararsın örnekler sonsuza kadar gider , sonunda kafayı yersin . Benden demesi ...

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
Toplam Hit: 5307 Toplam Mesaj: 28