Biri Yardım Etsin :(
-
Arkadaşlar çok zor durumdayım, lütfen yardım edin. Bi kızın ağzına etmek istiyorum ki hayatta azına edemediğim tek kız. Arkamdan halaa bi sürü şey çeviriyor. Öle bişey yapmam gerek ki ölmeyecek ama sakat kalacak, duyacak ama konuşamayacak, hareket edemeyecek. Yüzüne kimse bakamayacak.. ve de benim olduğumu bilecek ama hiç bişey anlatamayacak. Bi film vardı, ordu komutanının kızına tecavüz ediolardı sonra dilini kesiolardı ki sölemesin, ellerini kesiolardı ki yazamasın.. Napım arkadaşlar çok ciddiyim ben. Hoca bulup okutsam bişeyler mi musallat etsem başına? Ama yakalanmamam gerekiyor. Adam akıllı akıl verin lütfen... Gerçekten daha gırtlağıma geldi.. Hayatımda uğraşamadığım tek şey..
-
Bence hiç uğraşma
-
yüzünün bi kısmına asit dök :D
-
git hiç beklemdiği bi şekilde düzgünce konuş
belki ters etki yaratır:D -
yoook olm ne konuşması ne asidi. ya ailesi siktirlicek evden öle bişe yapmam lazım ya da ne bilem işte.. Napım?? Yakalanmamam lazım. hayatımı bi fahişe için çürütemem. Sölein walla kafama yatarsa yaparım.
-
Diğer taraftaki hayatını çürüteceksin ama :)
-
gizlice resimlerini çek sonra tehtit et yada bi yalan uydur yay bütün tanıdıklarına ama sen yayma başkaları tarafından yaydır senden çıktığı bilinmesin :D
-
okadar zulüm etti bana.. neler etti bi bilsennn. diorum yaaa atak yapamadığım tek kişi... ama bakıyorum da hala uğraşıyor. dediğim gibi konuşamıyacak, yüzüne bakılamayacak, insan içine çıkılamayacak.. ailesi sttr edebilir, 3 harflilerle uğraşmaktan kafayı yiyebilir...
-
yemez ailesi çok güvenio.. yoksa benle fotoları vids leri vardı..
-
adam bul bitane o adam bunu herkesin içinde dövsün yada kötü bişey yapsın bi daha utancından çıkamaz dışarı :D
-
işin içinde sadece ben olujammm bi de. kendim yapmam lazım. sonradan öıkar mıkar göt altına gitmiek
Toplam Hit: 10563 Toplam Mesaj: 51