Birikmiş 4000 Eurom Var Nasıl Özelliklere Sahip Bir Pc Alırım
-
la 8000 lira ediyor. Hani çok çok profosyonel bi iş için almıyosan (nasıl bi iş olur onuda bilmiyorum :)) bu kadar para bi pcye verılırmı. 1000-1500 euroya da bulursun adam gibi bişey
-
Gençler pardon ama i7 performansına yetişebilen,onun teknolojisine hakim AMD işlemci daha piyasada yok.
Sakın bana AMD'nin en son işlemcisi i7 ye kafa tutuyor,demeyin.Benchmark sonuçlarına bir bakın sonra tekrar konuşalım. -
Hocam boşver masaüstü falan. Al bir laptop takıl :)
-
yaa BSG
-
okadar paranını hepsini pc ye gömmek parayı çöpe atmakla eşdeğer bişey sadede bin avroya enkral pc yi toplarsın
-
Hocam zorlama paraya yazk işlemciye gönül vermişsin eyvallah, yanına şunları al otur aşşa
nvidia 9600 gt
2 gb ram(para bol ya 4 de yapablirsin :D) fanı güzel olan bişey vardı sparkle miydi zotac mıydı ondan alırsan iyi olur
güzel bi soğutma sistemi kasa işte.. :D bide psu, gerisini kafana göre yap :F kasayı modifiye olarak alırsan daha güzel
-
5 aylık konuyu nıye hortlatıyon :|
-
Bence simdiye kadar adam alacagini almistirda,
Nie bilgisayar alion o parayla :|
ben olsam 4000 AVROYLA :D OLED TV-PS3-XBOX360-WII-7.1 HOME THREATER alirdim la :|
Off bide deri bi koltuk siyah soyle icine girdin mi gomulenlerden. Yaninada bi kola. Bide soyle sexy bi kirmizi isik geceleri aydinlatcak... Her oyuncunun ruyasi :D
La mac'i soyleyenler olmus adam bilgisayarda ozellik istiyosa demekki pc alcak. pc alcaksa demekki guclu birsey alacak, guclu birsey alacaksa demekki oyun oynayacak. :)
Gerci alcagini almistir artikin :D
-
ben yine de o kadar parası olup da tam karizma bir pc almak istyen olur diye link veriyorum.Parası olmayanlar da sitede istedikleri pc yi toplayıp egolarını tatmin edebilirler :D.
http://www.alienware.com/customize/alx-x58-r2-desktop.aspx?Syscode=PC-ALX-X58-R2&SubCode=SKU-DEFAULT
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------EKRAN KARTI:NVidiaGeForce GTX 285
İŞLEMCİ:Core i7 965EE
ANAKART:Gigabyte GA-EX58-DS4
RAM:Corsair XMS3 6 GB (3 x 2 GB) DDR3-1600
HARDDİSK:Samsung 1TB 10,000 RPM
GÜÇ KAYNAĞI:PC Power FSB 750 W
OPTİK OKUYUCU:Lite-On DH-4O1S
SOGUTUCU:Thermalright Ultra 120 Extreme
Hayrını gör :)edit:bu sistemle artık evrenin sırrınımı çözersin,güneş sisteminimi oluşturursun bilemiyorum :S
-----------------------------olayın bokunun çıktığı an