Birileri Bizimle Çok Pis Dalga Geçiyor
-
Turkcell Net Paketleri :
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/sayfalar/internet/cepteninternet/genel.aspx#pre-paid
Azercell Net Paketleri (Turkcell'in Azerbaycan Uzantısı) :
http://www.azercell.com/az/personal/internet/internet_packages/
Adamlar 2.5 liraya günlük 500 mb internet veriyor.Bizde ise 1 liraya 10 mb.
Uydunet ise tam t-şşak geçmiş :
10 Mbps'e kadar 20 GB Kota : 39 TL / AY
10 Mbps'e kadar 40 GB Kota : 49 TL / AY
10 Mbps'e kadar 80 GB Kota : 59 TL / AY
20 Mbps'e kadar 20 GB Kota : 49 TL / AY
20 Mbps'e kadar 40 GB Kota : 59 TL / AY
20 Mbps'e kadar 80 GB Kota : 69 TL / AY
40 Mbps'e kadar 20 GB Kota : 59 TL / AY (Üst Fatura Tutari : 518,71 TL)
40 Mbps'e kadar 40 GB Kota : 69 TL / AY (Üst Fatura Tutari : 518,71 TL)
40 Mbps'e kadar 80 GB Kota : 79 TL / AY (Üst Fatura Tutari : 518,71 TL)
60 Mbps'e kadar 20 GB Kota : 69 TL / AY (Üst Fatura Tutari : 778,71 TL)
60 Mbps'e kadar 40 GB Kota : 79 TL / AY (Üst Fatura Tutari : 778,71 TL)
60 Mbps'e kadar 80 GB Kota : 89 TL / AY (Üst Fatura Tutari : 778,71 TL)
100 Mbps'e kadar 100 GB Kota : 99 TL / AY (Üst Fatura Tutari : 1.599 TL) -
türkiyede şu anda 60 tl civarına 20 mb net veren bir kurum varmı hemen geçeyim.
-
Zeytun-i bunu yazdı
kotalı hocam, o yanda gördüklerin akk değil
-
Zeytun-i bunu yazdı
40 gb kotalı var. :) İki tane 10'ar dakikalık 1080p video aç hemen kota dolar. :)
-
Öncelikle Turkcell'in paketleri cep telefonu için. Telefonu yada 3g modemi pc'ye bağlayıp sınırsız 1gb paketlerinden birini seçsem bile en iyi ihtimalle sınırsız interneti 32TL'ye alırım. O da 1gb'ye kadar 7.2 mbit sonra 96kbit. Mantıklı değil.
Azercell zaten türkiye için geçerli değil. Bu yüzden bakmadım.
Uydunet ise her şekilde kotalı verdiğin bilgilere göre. Mantıklı değil yine.
En kötü uydunette 40 Mbps'e kadar 20 GB Kota : 59 TL / AY (Üst Fatura Tutari : 518,71 TL) olanı seçsem bile benim faturam 59 gelmez. normal kullanımım 40gb kota oluyor zaten.
---
Şu an 16mbit sınırsız 50gb akk TTNET kullanıyorum çok da memnunum. Ayın sonuna doğru hızım düşüyor o da çok sorun değil 3mbit'e düşüyor.
buralara 56k modem'den geldiğinizi unutmayın :D
-
Snırsız Tarifeler
1 Mbps'e kadar : 29 TL / AY 3 Mbps'e kadar : 49 TL / AY 5 Mbps'e kadar : 69 TL / AY 10 Mbps'e kadar : 99 TL / AY * Uydunet Sınırsız Tarifelerinde, kullanılan data miktarına göre hız düşürme işlemi yapılmaz.Bana bu tarifeler uygun gibi geldi.. -
SerYolcu bunu yazdı
Snırsız Tarifeler
1 Mbps'e kadar : 29 TL / AY 3 Mbps'e kadar : 49 TL / AY 5 Mbps'e kadar : 69 TL / AY 10 Mbps'e kadar : 99 TL / AY * Uydunet Sınırsız Tarifelerinde, kullanılan data miktarına göre hız düşürme işlemi yapılmaz.Bana bu tarifeler uygun gibi geldi..adsl mi bunlar? evde telefon olması lazım mı?
Tengri tarafından 28/Şub/13 21:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Araştırın,bölgenizde hizmeti varsa,düşünmeden metronete başvurun.BPL (Elektrik üzerinden) heryerde var diye biliyorum.Ancak Ethernet,fiber kabloların olduğu yerlerde var.Şu tarifeye başvurun,yarın bağlantınızı yaparlar ;
http://metronet.com.tr/10mbps-bpl.html
AKK yok,hızı sabit,fiyatı 1 sene sabit,modem ücreti yok,bağlantı kopma sorunu yok.Öyle 10 sene anlaşma şartı yok.Araştırın biraz,dalga geçmesinler sizle.Ayrıca '10mpbs'e kadar' yazdığına bakmayın.Download 2mb altına düştüğünü görmedim.Bir de anlaşmalı ttnet vb abonesi iseniz,cayma bedelini onlar karşılıyor,bildiğim kadarıyla.
-
Şuan size bu mesajı 100 mbps internetimden yazıyorum.Aylık 30 tl :D
-
Abi hızı : Hızlı ne demek ya :D
Paket DetaylarıAylık Ücretlendirme 59,99 TL Limitsiz İnternet 
Hız Hızlı Download 10 Mbps Upload 10 Mbps -
obie bunu yazdı
Araştırın,bölgenizde hizmeti varsa,düşünmeden metronete başvurun.BPL (Elektrik üzerinden) heryerde var diye biliyorum.Ancak Ethernet,fiber kabloların olduğu yerlerde var.Şu tarifeye başvurun,yarın bağlantınızı yaparlar ;
http://metronet.com.tr/10mbps-bpl.html
AKK yok,hızı sabit,fiyatı 1 sene sabit,modem ücreti yok,bağlantı kopma sorunu yok.Öyle 10 sene anlaşma şartı yok.Araştırın biraz,dalga geçmesinler sizle.Ayrıca '10mpbs'e kadar' yazdığına bakmayın.Download 2mb altına düştüğünü görmedim.Bir de anlaşmalı ttnet vb abonesi iseniz,cayma bedelini onlar karşılıyor,bildiğim kadarıyla.
simetrik demiş bir de yav uydunet kullanıyorum buna geçelim acayip cezbetti beni