Birini Netten Dusurme
-
nakamura2 bunu yazdı:
Fcuk bunu yazdı:Programı da ben vereyim bari :
http://rapidshare.de/files/6953203/ip_dondurucu.rar.html
ipsini bildiğiniz adama flood yapıyorsunuz 2 dk geçmeden düşüyor diye duuydum
deneyen oldu mu işe yarıyo mu????????*
sorry affedin:) -
dostum bi kaçkişiye yoladım onlerınki kapandı benimkide kapandı similayı nasıl karatıyoruz acabaa
-
Removed...
-
Ggolem bunu yazdı:
Arkadaslar Bundan 4 yil once bir arkadas boyle bi program hazirlamisti.
ama o zamanda herkes dial-up kullaniyordu ADSL pek yaygin degildi..
Baglantisini kesmek istediginiz kisinin IP adresini yaziyordunuz ve modeme saldiri yapiyordu kisa bir sure sonra baglantisi kesiliyordu..
Hmmm neydi o arkadaşın adı İTaLYaN mıydı yoksa ? :D Nukeler eski sistemlerde çok işe yarıyodu.Şimdiki sistemler önlemlerini aldılar.Fakat MSnlede adamı hattan düşürmek mümkün.Açıyorsun msni kendini meşgule alıp indireceğin elemanı sürekli sallıyorsun en sonunda hattan düşüyor -
DecaMeroN bunu yazdý:
Eðer MSN kullanýlýyorsa , Smiley leri kullanarak düþürmen mümkün , tam anlamýyla netten düþürmezsin ama MSN ini kilitlersin.
Öncelikle MSN Options'dan Smileyleri kendinde kapatmakla baþlýcaksýn.
Sonra kurbana sürekli þu yazýyý yapýþýp yollayacaksýn;
<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)<:o)
Yazý yukarýda , bunu sürekli yolla , bir süre sonra offline olduðunu göreceksin. Offline olma nedeni , RAM i haddinden fazla kullanmasýdýr..
Bol þans
Hoja,offline olması illa hattan düşmesimi demek?Büyük ihtimal engelliyodur seni.. -
Tamam Yaw AnLadık :D
-
Smiley kapatmak için----->
BEnimki ing türkçeye çevirip yazacağım oldugu kadar anlayın artık
Araçlar-->Seçenekler-->Mesajlar-->ShoW Emocations(1.seçenek yanında smiley örnekleri var zaten o kutucugu kapatıyoruz)
Seçenekler de araçların son seçeneği :P
-
araçlar-----seçenekler---iletiler öz olarak