Birinin Kimi Sevdiğinimi Öğrenmek İstiyorsun?Maille Süper Bir Şaka Bakmadan Geçme
-
SÜPER ŞAKA, BİRİNİN KİMİ SEVDİĞİNİ ÖĞRENMEK İÇİN GÜZEL YÖNTEMDiğelimki
birinin kimi sevdiğini öğrenmek istiyosunuz. Ona mail atıp bir link vererek "buna gir
manyak bi aşk testi var sonuçları çok olumlu" felan sıkıyoz işte . Test cok basit,
kendini adınızı ve sevdiğiniz kişilerin adınızı yazıyosunuz o aşkınızı doğruluyor.(tabi
kurban böyle zannediyo ) Kurban kendi adını ve girdiği kişileri yazdığında, yazdıkları
herşey sizin maile geliyo. E girdiği kişilerde doğal olarak sevdiği kişiler olacağından
HAŞIRT hepsi elinizde.Yapmanız gereken bu linke girip
http://www.doctorathome.com sol tarafta bulunan menüde "The lovers" a basmak
sonra gelen sayfanın en altında "Let"s begin" başlıklı bi bölüm görceksiniz oraya
kendi mailinizi yazın SUBMİT deyin o size bir link vericek bu linki arkadaşımıza
gönderiyoz sonucada ulaşıoz kendinizdede deniyebilirsiniz.
BENDEN SİZE KIYAK
-
Arkadaşlar sorularınızı pm ile değilde burada sorarsanız daha iyi olur.Hem herkes görmüş olur
-
ehehe hakkatten çok harika bir şey. saolasın
-
Birşey değil arkadaşım.
-
-
Heheheheh manyak bisi abi :) cok sagolasin... ben artik siniftaki tum kizlara atarim bunu, beni seven cikarsa da teklifi basarim :) zuahahahahahahah
-
Ehehehe süpermiş :D
Ama bi sorun var bana mail gelmiyooo..
Tamam gerek kalmıyo zaten şakayı kime yaparsam isimleri hemen söylüyo bidolu açıklamayla birlikte ama ben mail istiyorum :))
Sırf bu küçük şaka yüzünden tehditler alıyorum.Korkmaya başladım :P
-
Ehuehe, bilemicem vala
-
işte abü fake dediğin böyle olur :D biz de türkesini yapalım ne dersiniz ? biri arayüz hazırlasın .html dosyası olarak uygun bir zamanda yaparız ?
-
şimdi denedim mailin kime gittiğini gösteriyor biz daha iyisini yaparız :))
-
vay a.q. fake in babasini yapmislar bunu gelistirebiliriz.
Toplam Hit: 2537 Toplam Mesaj: 14