Birkaç 3D Çalışmam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    hybris adamı kıskanma. Senin yaptığın bir boka benzemiyor. Sırf bok atmaya baltalamaya gelmişin

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

@macun

adam süs olsun diye paylaşmamış yorum yapıyoruz değerlendiriyoruz kendimizce.. onun da istediği olay bu zaten.
    bardağımın bişeye benzemediğinin bende farkındayım, çünkü solid bardak vb. çizmek için pek uygun bi yazılım değil. ben dekorasyondan falanda anlamam makina parçaları çiziyorum.

@wert

hoca senin dediğini anladım.. benim ilk verdiğim taslaktaki gibi görünmek zorunda değil o yönden haklısın.

ama kullandığın zemin üzerinde o bardağın alt tarafı o şekilde görünüyosa üst taraf bize paralel olarak görünemez orası bana garip geldi. yani zemini gözardı etsek dediğin doğru biraz yakından bakarsan üst tarafı o şekilde alt tarafı o şekilde görebilirsin ama zemin işi bozuyor aga.

birkaç arkadaşada danıştım çizim ile uğraşan onlarda böyle düşünüyolar.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

Hybris bunu yazdı:
    -----------------------------

@macun

adam süs olsun diye paylaşmamış yorum yapıyoruz değerlendiriyoruz kendimizce.. onun da istediği olay bu zaten.
    bardağımın bişeye benzemediğinin bende farkındayım, çünkü solid bardak vb. çizmek için pek uygun bi yazılım değil. ben dekorasyondan falanda anlamam makina parçaları çiziyorum.

@wert

hoca senin dediğini anladım.. benim ilk verdiğim taslaktaki gibi görünmek zorunda değil o yönden haklısın.

ama kullandığın zemin üzerinde o bardağın alt tarafı o şekilde görünüyosa üst taraf bize paralel olarak görünemez orası bana garip geldi. yani zemini gözardı etsek dediğin doğru biraz yakından bakarsan üst tarafı o şekilde alt tarafı o şekilde görebilirsin ama zemin işi bozuyor aga.

birkaç arkadaşada danıştım çizim ile uğraşan onlarda böyle düşünüyolar.

-----------------------------

abi hata burada işte gözükür neden gözükmesin :| bak projeyide koyayım incele bi

http://i41.tinypic.com/2lbz1qs.jpg

ayrıca kızma ama solid tede çok iyi bardak çizilebilir yapman gereken düzgün bir curve(istersen yollayabilirim ai dosyası olarak) ve revolve komutu

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Erkek

Gerçekten hepsi birbirinden başarılı tebrik ederim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

nargile cidden süper olmuş...

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
Toplam Hit: 4522 Toplam Mesaj: 26