Birkaç 3D Çalışmam
-
hybris adamı kıskanma. Senin yaptığın bir boka benzemiyor. Sırf bok atmaya baltalamaya gelmişin
-
@macun
adam süs olsun diye paylaşmamış yorum yapıyoruz değerlendiriyoruz kendimizce.. onun da istediği olay bu zaten.
bardağımın bişeye benzemediğinin bende farkındayım, çünkü solid bardak vb. çizmek için pek uygun bi yazılım değil. ben dekorasyondan falanda anlamam makina parçaları çiziyorum.@wert
hoca senin dediğini anladım.. benim ilk verdiğim taslaktaki gibi görünmek zorunda değil o yönden haklısın.
ama kullandığın zemin üzerinde o bardağın alt tarafı o şekilde görünüyosa üst taraf bize paralel olarak görünemez orası bana garip geldi. yani zemini gözardı etsek dediğin doğru biraz yakından bakarsan üst tarafı o şekilde alt tarafı o şekilde görebilirsin ama zemin işi bozuyor aga.
birkaç arkadaşada danıştım çizim ile uğraşan onlarda böyle düşünüyolar.
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------
@macun
adam süs olsun diye paylaşmamış yorum yapıyoruz değerlendiriyoruz kendimizce.. onun da istediği olay bu zaten.
bardağımın bişeye benzemediğinin bende farkındayım, çünkü solid bardak vb. çizmek için pek uygun bi yazılım değil. ben dekorasyondan falanda anlamam makina parçaları çiziyorum.@wert
hoca senin dediğini anladım.. benim ilk verdiğim taslaktaki gibi görünmek zorunda değil o yönden haklısın.
ama kullandığın zemin üzerinde o bardağın alt tarafı o şekilde görünüyosa üst taraf bize paralel olarak görünemez orası bana garip geldi. yani zemini gözardı etsek dediğin doğru biraz yakından bakarsan üst tarafı o şekilde alt tarafı o şekilde görebilirsin ama zemin işi bozuyor aga.
birkaç arkadaşada danıştım çizim ile uğraşan onlarda böyle düşünüyolar.
-----------------------------abi hata burada işte gözükür neden gözükmesin :| bak projeyide koyayım incele bi
http://i41.tinypic.com/2lbz1qs.jpg
ayrıca kızma ama solid tede çok iyi bardak çizilebilir yapman gereken düzgün bir curve(istersen yollayabilirim ai dosyası olarak) ve revolve komutu
-
Gerçekten hepsi birbirinden başarılı tebrik ederim
-
nargile cidden süper olmuş...