Birkaç Enteresan CSS Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

chrome'da menüye sağ tıkla öğeyi denetle de, altta sağ tarafta hangi style library'lerden hangi özellikleri aldığı yazıyor. çakışanları orada görebilirsin.

Si vis pacem para bellum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek
    SinusX bunu yazdı

chrome'da menüye sağ tıkla öğeyi denetle de, altta sağ tarafta hangi style library'lerden hangi özellikleri aldığı yazıyor. çakışanları orada görebilirsin.

baktım hocam yok, ben mi göremiyorum ben de mi bi sorun var anlamadım.. günlerdir bi çözüm bulabilmiş değilim.

bu arada diğer jsfiddle linki çalışmıyor galiba yeni link: http://jsfiddle.net/z0kgjum5/

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

çözdüm sonunda günlerdir ömrümü yiyordu şerefsiz..

çözüme gelirsek , stackoverflowda bi abimiz dediki senin navında float:left var , onu kaldır. hatta chromedan li itemine öğeyi denetle yaparsan li'yi değil figure elementini gösterir dedi.

float:left i kaldırınca li:hover çalıştı, fakat muhtemen navın height 0 göründüğü için üste kaymış borderlar sayfanın borderı arasındaki bir milimlik yere mouse getirince anca işliyordu.

classların float:left olayını epey inceledim , col-md-* classlarının float:left i olduğunu fark etttim. fakat bunu kaldırınca sitenin tipi kayıyordu.

ardından dedim ki header'a niye col-md-12 veriyorum , sildim onu navdan birçok dive .col-md-12 atamayı denedikten bir an aydınlandım ve navın ardına  .row diye bir div çaktım- ki  normalde col-md-12 kullanmayla amaçladığım olay aslında bu class da vardı - . Ve sorun çözülmüş oldu.

Anafikir: Bootstrap kurallarına dikkat edelim. Kullanılması gereken classları kullanalım...

Çözülmüş hali: http://jsfiddle.net/z0kgjum5/3/

İlgilenen tüm müridlere teşekkürler...

etiketler: li , a , menüdeki link çalışmıyor, menü, hover çalışmıyor, bootstrap, border

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
Toplam Hit: 2331 Toplam Mesaj: 24