folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Birkaç Php İşi Yaptırılacak (Ücretli)

Birkaç Php İşi Yaptırılacak (Ücretli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

İhtiyacım olan;

- Üyelik Modülü: Kullanıcılar kayıt olup giriş yapacak. Daha önceden yazdığınız bir üyelik betiğini kullanabiliriz. Yalnız açık olmamasına dikkat etmemiz gerekiyor, bir de fazlalık kodlar olmamalı, temiz olmalı. Formlardan gelen tüm verileri filtreden geçirmeliyiz vb. basit işler.

- 2-3 Api Kullanılacak: ResellerClub'a ait 1-2 api kullanılması gerekiyor. Curl, array kullanımı bilen birisi rahatlıkla yapabilir. Bir de sms apisi kullanılacak. Bunu da zaten hazır veriyorlar. Entegre edilecek.

Sistem işleyişini adım adım planladım. Taş çatlasın 2 günlük bir iş. Apiler için de bir kütüphane hazırlandı mı bitti gitti. Duruma göre zamanlanmış görev oluşturabiliriz. Bildiğimiz cron işlemleri. Tüm işlemler basic düzeyde, fakat ziyarete açacağım bir sistem olacağı için kendim yapmaya cesaret edemedim. Basit açıklar bırakmayacak biriyle çalışmak istiyorum. Free, temiz bir template var. Onun üzerinde çalışılacak.

Ortalama bir fiyat ve genel bilgi düzeyinizi pm atabilirseniz memnun olurum.

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    prokto
    prokto's avatar
    Erkek

pm atıldı hocam.

Bu imza çok eskidi artık...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    lepusmorris bunu yazdı

İhtiyacım olan;

- Üyelik Modülü: Kullanıcılar kayıt olup giriş yapacak. Daha önceden yazdığınız bir üyelik betiğini kullanabiliriz. Yalnız açık olmamasına dikkat etmemiz gerekiyor, bir de fazlalık kodlar olmamalı, temiz olmalı. Formlardan gelen tüm verileri filtreden geçirmeliyiz vb. basit işler.

- 2-3 Api Kullanılacak: ResellerClub'a ait 1-2 api kullanılması gerekiyor. Curl, array kullanımı bilen birisi rahatlıkla yapabilir. Bir de sms apisi kullanılacak. Bunu da zaten hazır veriyorlar. Entegre edilecek.

Sistem işleyişini adım adım planladım. Taş çatlasın 2 günlük bir iş. Apiler için de bir kütüphane hazırlandı mı bitti gitti. Duruma göre zamanlanmış görev oluşturabiliriz. Bildiğimiz cron işlemleri. Tüm işlemler basic düzeyde, fakat ziyarete açacağım bir sistem olacağı için kendim yapmaya cesaret edemedim. Basit açıklar bırakmayacak biriyle çalışmak istiyorum. Free, temiz bir template var. Onun üzerinde çalışılacak.

Hastayım bu iş verenlere :) 

ozgunlu tarafından 02/Mar/16 16:59 tarihinde düzenlenmiştir

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

@ozgunlu aynen ! :D

Ama yinede kolay gelsin dileklerimi iletiyorum lepusmorris kardes...

anca gidersin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @ozgunlu hocam sitede yakında ufak çaplı katliam olacak gibi. -_-||

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@ozgunlu Kahkaha attım resmen :D Iyi yakalamışsın hocam 

-(Dalga geçme amaçlı demiyorum. Halimiz böyle.)

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Konuyu açan müridin mantık aynen bu ustanın dert yandığı zihniyetle aynı.

https://www.facebook.com/1645407372407467/videos/1676183645996506/?pnref=story

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı
    lepusmorris bunu yazdı

İhtiyacım olan;

- Üyelik Modülü: Kullanıcılar kayıt olup giriş yapacak. Daha önceden yazdığınız bir üyelik betiğini kullanabiliriz. Yalnız açık olmamasına dikkat etmemiz gerekiyor, bir de fazlalık kodlar olmamalı, temiz olmalı. Formlardan gelen tüm verileri filtreden geçirmeliyiz vb. basit işler. (Bkn:strip_tags() , str_replace() ve stripslashes() fonksiyonları)

- 2-3 Api Kullanılacak: ResellerClub'a ait 1-2 api kullanılması gerekiyor. Curl, array kullanımı bilen birisi rahatlıkla yapabilir (aşağıda bir örnek yazdım). Bir de sms apisi kullanılacak. Bunu da zaten hazır veriyorlar(bknz:https://www.netgsm.com.tr/Dokuman/). Entegre edilecek.

hocam resme ordan bakınca komik durmuş ama iş tam olarak öyle değil yahu :D iş yaptıracağım zaman olabildiğince betimlemeye çalışırım yapılacak işi. örnek bir api yazayım mesela:

$ch = curl_init();
    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "https://test.httpapi.com/api/domains/available.json?auth-userid=$userid&api-key=$apikey&domain-name=$domain&tlds=$tld");
    curl_setopt($ch, CURLOPT_VERBOSE, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYHOST, FALSE);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    $httpResponse = curl_exec($ch);

bunu fonksiyon olarak kullanacağız. bunun gibi 2 parça daha api var. sms için olan zaten hazır fonksiyon halinde. bunlar benim beklentilerim. 700 liralıkta üyelik betiği yazılır, 100 liraya da. benim beklentim orta ölçekli. basit xss açıkları veya sql injection açıkları olmasın yeterli. 40-50 liraya yaptıracağımı düşünenler varsa yanlış anlaşıldım demektir. örnekte gösterdiğim gibi işin bir zorluğu yok. üyelik sistemi olacağı için, açık falan bırakırım diye cesaret edemedim. he yukarıdaki 7 satırlık kodu yazmak 50 lira ediyosa helal olsun alana da verene de :D

daha net yazmak gerekirse; benim nazarımda bu iş 100-200 TL arası bir iştir. teklif vermek isteyen arkadaşlar dönüş yapabilirler.

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

hocam senin verebildiğin doğrudur 200 tl dir. 

hazır theme kullanılacak ona entegre edilecek üyelik olacak üye giriş yapılacak yani bir sayfa gösterilecek apisi var ama basit vs vs.

alıcı sen olduğundan diyecek söz yok. Umarım bulursun

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    lepusmorris bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı
    lepusmorris bunu yazdı

İhtiyacım olan;

- Üyelik Modülü: Kullanıcılar kayıt olup giriş yapacak. Daha önceden yazdığınız bir üyelik betiğini kullanabiliriz. Yalnız açık olmamasına dikkat etmemiz gerekiyor, bir de fazlalık kodlar olmamalı, temiz olmalı. Formlardan gelen tüm verileri filtreden geçirmeliyiz vb. basit işler. (Bkn:strip_tags() , str_replace() ve stripslashes() fonksiyonları)

- 2-3 Api Kullanılacak: ResellerClub'a ait 1-2 api kullanılması gerekiyor. Curl, array kullanımı bilen birisi rahatlıkla yapabilir (aşağıda bir örnek yazdım). Bir de sms apisi kullanılacak. Bunu da zaten hazır veriyorlar(bknz:https://www.netgsm.com.tr/Dokuman/). Entegre edilecek.

hocam resme ordan bakınca komik durmuş ama iş tam olarak öyle değil yahu :D iş yaptıracağım zaman olabildiğince betimlemeye çalışırım yapılacak işi. örnek bir api yazayım mesela:

$ch = curl_init();
    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "https://test.httpapi.com/api/domains/available.json?auth-userid=$userid&api-key=$apikey&domain-name=$domain&tlds=$tld");
    curl_setopt($ch, CURLOPT_VERBOSE, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYHOST, FALSE);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    $httpResponse = curl_exec($ch);

bunu fonksiyon olarak kullanacağız. bunun gibi 2 parça daha api var. sms için olan zaten hazır fonksiyon halinde. bunlar benim beklentilerim. 700 liralıkta üyelik betiği yazılır, 100 liraya da. benim beklentim orta ölçekli. basit xss açıkları veya sql injection açıkları olmasın yeterli. 40-50 liraya yaptıracağımı düşünenler varsa yanlış anlaşıldım demektir. örnekte gösterdiğim gibi işin bir zorluğu yok. üyelik sistemi olacağı için, açık falan bırakırım diye cesaret edemedim. he yukarıdaki 7 satırlık kodu yazmak 50 lira ediyosa helal olsun alana da verene de :D

daha net yazmak gerekirse; benim nazarımda bu iş 100-200 TL arası bir iştir. teklif vermek isteyen arkadaşlar dönüş yapabilirler.

Ya hocam amacım seni eleştirmek sana laf koymak falan değildi, anılarım depreşti ondan yazdım.

koddan anlamayan müşteriler bile aynı lafı söylüyo, sen anlıyorsundur ve cidden ederi odur yani.

işi bilmiyorum ki sana laf edeyim, sadece eski müşterilerim gözümün önünden geçti :D

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
Toplam Hit: 1140 Toplam Mesaj: 10
php