Birkaç Program İsteği
-
memati92 tebrikler hocam boş yorum yapan arkadaşlara kapak gibi bişey olmuş :))
-
heredotcomp bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar 3 link vereceğiniz yerde boş boş cevaplar vermişsiniz boş yorumu herkes yapar önemli olan yardımcı olmak Armigerovs özelden msn neni ver yardımcı olayım sana
-----------------------------
ya allah aşkına hocam şu forumda kaç kez nod32 konusu açıldı. arama kısmına nod32 yazınca 3 sayfa forum konusu çıkıyor zaten msn 9.0'ın bu forumda kaç kere paylaşıldığını ben hatırlıyorum. Bu kadar hazıra konmak yerine arama tuşunu kullansa şimdiye kullanıyordu programları. Böyle olduğu sürece herkes en ufak bişey için konu açar bu forumda. -
Armigerovs bunu yazdı:
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------forumtr ye çevirdiniz burayı, forumsearch.asp denen bişey var , olmadı google war, en basit bişeyleri bile ki bunlar nod32 ve msn 9 oluyo, böle konu açıp gereksiz kirlilik yaratıyosunuz.
hadi google da da bulunmıyacak bişey değilki , altı üstü windows live messenger 9 yazacaksın çok mu zor ?
hadi selametle :|
-----------------------------bak mürid !
internete giremioyurm dedim iyi okudunmu bilmiorum ?
2.cisi msn windows installer hatasi verior istesemde internetten kuramıyorum .biraz okuyarak yorum yaparsan ii olr
-----------------------------valla ben hala göremiyorum. eğer "formatladim pc yi ama internete girişlerde pc bilmedigm bi sepeble kasıor" demek internet bağlantım yok anlamındaysa , derdini ifade edemiyorsun.e hadi internet bağlantında sorun var, tbt'ye nasıl giriyosun ? , hadi arkadaşından giriyosun gibi cevap versen indir işte google dan. google a da yaz windows live messenger 9 offline kurulum rapidshare.com indir rapidten.online kurulum ile uğraşma.
cemuzel bunu yazdı:
-----------------------------ya allah aşkına hocam şu forumda kaç kez nod32 konusu açıldı. arama kısmına nod32 yazınca 3 sayfa forum konusu çıkıyor zaten msn 9.0'ın bu forumda kaç kere paylaşıldığını ben hatırlıyorum. Bu kadar hazıra konmak yerine arama tuşunu kullansa şimdiye kullanıyordu programları. Böyle olduğu sürece herkes en ufak bişey için konu açar bu forumda.
-----------------------------katılıyorum :W
-
heredotcomp bunu yazdı:
memati92 tebrikler hocam boş yorum yapan arkadaşlara kapak gibi bişey olmuş :))
sağolasın kardeşim eywallah -
bunu alıskanlık haline getiren ınsanlar var. internet çöplük oldu ama istediğimiz çöpü istediğimiz an bulabiliyoruz hem de çöpün içine düşmeye gerek olmadan.. neyse nod32 yi paylasan arkadasın sanırım ıcınden geldi
-
bence konu bedawa acılsın ama yorum parayla yapılsın :D:D
-
RootB bunu yazdı:
bunu alıskanlık haline getiren ınsanlar var. internet çöplük oldu ama istediğimiz çöpü istediğimiz an bulabiliyoruz hem de çöpün içine düşmeye gerek olmadan.. neyse nod32 yi paylasan arkadasın sanırım ıcınden geldi
aynen öyle oldu kardeş..