Birleşmiş Milletler Hacked ./Dersimli Database Dumped
-
justwant bunu yazdı:
-----------------------------Kusura bakma ama lamer işi.
-----------------------------Seni Hackerlık Mertebesine Atayan Zihniyete Selam Olsun :)
-
justwant bunu yazdı:
-----------------------------Kusura bakma ama lamer işi.
-----------------------------şimdide bu moda a.q toplamda 109 loginin var yaptıgın bi bok yok anca laf at adam güzel bi deface yapmış sende yap
getir bakalım. -
Herşeyden Önce uğraşmış Emek Vermiş Mynet.com İlk hacklendiğinde iss ile hacklenmişti o zamanlar popülerdi Şimdi iss kasana lamer deniyor. zone-h gir bak top 10 olanlar yüzde doksanı iss kasmış ve oraya varmış o zaman tüm dünya lamer bi lamer demiyenler hacker.. Kişinin Emeğine Saygı Duyki Oda Sana Saygı Duysun.
Tebrikler bugün ona bastın yarın daha güzel yerlerde olursun inş
-
justwant bunu yazdı:
-----------------------------
Kusura bakma ama lamer işi.
-----------------------------tbt de giderek saygısızlık artıo abi sen daha iisini yap koy sonra bu yorumu yaz adam bi hewesle koyuyo buraya neden başardı çünkü bak ben yapamıorum ama bokta atmıorum yapmayın artık yahu
-
justwant bunu yazdı:
dersimlihacker bunu yazdı:
xD Lamer işi he .. iii oda güzel sebebini sölede bende öğreniyim ne lamerliğiymiş...
-----------------------------Bu dandik UN sitesindeki dandik açığı bulup buraya yazman bana göre lamerlıktır.Katedeceğin çok mesafe var ,seninle münakaşa etmeyeceğim.
-----------------------------vay beee.
-
bu muahbbetlerde geçicek, hep böyle olur hevesle baslar, sonra bir halta yaramadıgı analsılır, ciddi işlere girişilir, mesela hacklinkçilik gibi, 100 tane site hacklenir linkler eklenir, seo yaptım die piyasaya cıkılır, aşamalar sırayla...
-
ha yaşa syklops :)
-
irwa bunu yazdı:
justwant bunu yazdı:
Kusura bakma ama lamer işi.
-----------------------------tbt de giderek saygısızlık artıo abi sen daha iisini yap koy sonra bu yorumu yaz adam bi hewesle koyuyo buraya neden başardı çünkü bak ben yapamıorum ama bokta atmıorum yapmayın artık yahu
-----------------------------hocam aynısını ben yazacaktım..D
-
tüm lamer arkadaşlarıma sevgi dolu kucaklarımı dolu kucak sevgilerimi yoluyorum
-
Ya ben bu işlere oldum olası hiç merak salmadım, zaten bozmayı kırıp dökmeyi pek sevmem pozitif kimliğim vardırda benim :P Şimdi bizim millet hemen birilerine bok atmayı çamur atmayı karalamayı çok sever ! ve konuyu açan elemanada zaten 1-2 arkadaş hemen bok u fırlatıp atmış.Her neyse bence üreten insanlar birşekilde üretmeye devam etmeliler.
Gerçi bu nasıl üretimse, biri üretirken diğeri çöküyor hımm
HACK = CAPİTALİSİM