Birtane İşyerinin Vitrinini Çalıştırmak Üzre Kiralıyorsunuz..
-
sen adama kira vermişsin,oranın rantını artırmışsın, müşteride oraya kalmış . kusura bakma kardeşim . enayilik bu. hakkını ara bence.millet seni bilmez artık onu bilir.oraya katma değer katmışsın.
-
bence çabala çıkma derim ama çıkacak duurma geldiysende güzel bi hava parası al 3 aylık emeğine yanma sonra
-
bir makinasına trojandownloader yükle şu g.asd.... bilmem ne sitesine bağlanandan virüs bulaşmamış makinalar bile uyarı verir durmadan java script içeren sayfalarıda açamaz temizleyemezde ağı izleyip hangi makinanın yaptığını da bulamaz tek çare hepsine format atmak kalır o da o da ona yeter zaten !
edit. makinalarında deepfreeze varsa bilgisayarındaki belgelerin yedeğini al kendi makinana yedir virüsü tüm makinaları uyarı verir onun hepsine bulaştı sanar yazık olur adama sende onunla işin bitince formatla makinana çık.
-
ya beyler kusura bakmayında sacmalıyorsunuz arkadaşım atıyorum 3 aylık bedel 1 milyon mu ona 3 milyon diyceksin ve cıkmak istemedigini söyleyeceksin o da zaten 3milyon u cok bulacagı için tamam vs anlaşma ayagına yatıcak tatlı dil yılanı cıkartır derler birazcık alttan alıcaksın iş böyle yapılır hemen yok tamam abi 2 gunde cıkarım vs gurur yapmana gerek yok adamın ekmegiylede oynayıp trojan falan atma hakkını alıcaksın nasılsa cıkarsanda bir dahakine daha dikkatli olursun kısaca "tatlı dille alttan alarak konuş derim"
-
Ya kimseye zarar verme cabasinda degilim...Ancak ben zarar görürsem zarar verecegim..
Ben devredeceğim malları hesapladim.. 3.300 tutuyor.. Ve 3 aylik kirayida üstüne ekleyip isteyecegim..İş'ine gelirse alacak yoksa da çıkmayacağım..En mantıklısı böyle görünüyor..
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------
TeRRoR estir diyorsun yani.:)
-----------------------------Tabi estircen en sevmediğim şeydir.Belliki adama iş kazandırmışsın ve adam seninde işini beğenmiş şimdi kancıklık yapıp yol vermeye çalışıyo.Sen koparabildiğin
kadarını kopart sonra bir gece ansızın indir camını penceresini.O yaptırsın camı sen patlat eşitlensin emekler.