Bişeyler Var Hala(Keşke Olmasaydı)
-
dostum bende tanıdım herkesden farklı bi kız neler çektirdi bana sonunda çıktık ama noldu gene ? ayrılığımınız 40. günü bugün. Biz yapıyoruz onları farklı özel yoksa kız milleti işte hepsi aynı inan 40 gün önce bende aynı senin gibi düşünüyordum ama şimdi salla gitsin diyorum karşına biri çıkar adını bile hatırlamazsın inan bana =)hiç kimse için değmezzz...
-
Kız milletine yüz vermeye gelmiyo ben bunu bilir bunu söylerim arkadaş. En benim diyenin bile bi süre sonra götü çok fena kalkıyo. Sonra indir indirebilirsen. Hele bide ona karşı harbiden bişey hissettiğini anladımı ayvayı yedin. Bide bikaç teklif almaya başladımı kendini ulaşılmaz, yükseklerde,imkansız insan görmeye başlıyo.
Birde hemen hemen hepsinde ben öyle kızlardan değilim muhabbeti var. Hani şu her gördüğüne yavşayan,tavırlarına konuşmalarına dikat etmeyen kızlar. Ama topu öyle kız :D sadece kendileri farkında değil ve herbiri kendini diğerlerinden farklı sanıyo :D:D
Sevdinmi pek belli etmeyecen,ettinmi bi süre sonra nasıl olsa bu benden vazgeçemez deyip süründürmeye başlıyo:D Her durumda olan sana oluyo...
edit:Amma kuyruk acım varmış bir solukta yazdım :D -
bn karsimdaki insani sadece bi cisim olarak goruyorum yani asik olmak icin bnm asil asik olduum sey askin kendisidir.bugune kadar hayatimda sadece 2kiza asik oldum ya da ole sandm ama sonunda anladm ki bn onlara deil onlar varken yasadiim o coskuyu o duyguyu sevmisim yani askin kendisini sevmisim.ama bunun farkina daha yeni yeni wardim gecende dersanede rehberlik hocamla konusurken kitabima yazdiim siirleri gormus:d onlari okuyinca soledii sey bni cok etkiledi sey demisti ugur snn kadar aska asik olan birini gormedim:d o zmn kafama takildi bu cumle ve uzun uzun dusundum aslinda dedikleri cok dogruydu bunun en basit ornegi yazdiklarimdi yani o sevdiim kizi dusunurken yazdiklarim gercektende gusel olmuodu ama bazen sole biras melankolik takilalm diyipte yazdiklarima bn bile inanamiyodum iste o zaman anladim o sevdigim kisiler bnm icin sadece bi cisimdi bn gercekte onlari deil askin kendisine asigim...tabi bnm gibi dusunmeyenlerde olacaktir ama bi cogunuzda durum boledir ve hayatta bnce en gusel seylerden biriside sevipte kavusmak deilde kavusamamak aci cekmektir bn kendimi ole daha bi mutlu hissediyorum.bugunlerde kendimi iice ickiye verdim guya o kizi unutmak icin hatta bu ise bile yaradi ama simdide kafama ziciim diorum:d onu unuttumda noldu simdi bos bos hayattan hic bi umudu kalmamis biri olarak yasamaya calisiyorum bide bu halde oss ye gircm:d nese bn fazla uzatmiyim hade millet kalin saglicakla
-
Ustam ellerine sağlık çok güzel olmuş başka denecek ir şey yok bu arada duygulatını paylaşdığın için sağol
-
subterano hojam kusra bakma solemeyi unuttum yazdiin gercekten cok gusel insanin icine dokunuyo yuregine saglik;)
-
Arkadaşlar teşekürler:).gerçektende çok teşekür ederim..
Ve inanın o gerçektende çok farklı..
Ya dinine bağlı,sevecen,dost canlısı bi insan..nasıl anlatsam bilmiyom ki:).
Çok farklı bi kişiliği ve güzelliği var benim gözümde..
Oofffss.. Neyse be Boş verin yaw:).okuyun kardeşim ne yorum yapıyorsunuz?yorum yapın diyen mi var?Alla alla ya?:)))))))))))))))))..
Hepinize çok thank you ederim arkadaşlar..Her nedemekse:D -
yuregine saglık hojam ;)
-
güzel yazmışsın hocam eline sağlık ama bu kadar psikopata bağlama insanlığa bişeyler üretebilmek için çalış salla aşk maşk boş iş hikaye anca kafanı ağrıtırsın.
-
insanlık içinde bişeyler yapmaya çalıştım bir zamanlar,
Ama insanlar hiç bir zaman hiç şeyi hak etmiyor.
Bunuda öğrendim..Valla bak ciddiyim.:)..
Haksızsam Adam değilim Hocam:) -
hacı salla z...mişim insalığı olm kendin için yap insanlığın işine yarasın kendini geliştirden kastım var benim ne yaşarsak yaşayalım çölde kum tanesini görüyoruz herşey psikolojik bişey insanlık için derken kendini geliştir anlamında söyledim hacı.
Toplam Hit: 3543 Toplam Mesaj: 22